2007.01.06. 18:31 teddike

Dakar

Címkék: kiss dakar palik szalay

A megszokottol elteroen, nem 1en, hanem a mai napon, tehat 6an indult a Dakar! :) Nem mondom, hogy leragtam a kormom, hogy vegre elkezdodjon, de azert jo lesz nezni, vagy legalabbis kovetni valamit! F1 es multjanak/jelenenek koszonhetoen, meg azert is, mert egyszeruen szimpatikus, Palik eredmenyei jobban erdekelnek! Elozo evben nem sikerult neki a reszvetel, hiszen a masodik napon mar leallt a motor alotta, es azota sem derult ki, hogy mi is ennek az oka. Az viszont biztos, hogy 2005 ben minden idok legjobb magyar eredmenyet erte el! Es azt hiszem nem veletlenul! Ha azt nezzuk, hogy egy evben jo, kovetkezoben szar eredmenyt ert el, akkor most jo ev kovetkezik!

De vegyuk sorba a dolgokat! Ma kezdodott a verseny! A motorosok eseten, a legjobb, 68ik helyen Katai vegzett! A pontossag kedveert, hogy ne csak a legjobbakat nezzuk, 114ik lett Desi, 188ik Hermann.

Most nezzuk azokat az eredmenyeket, amik a legjobban erdekelnek, hiszen ezt fogom a leginkabb kovetni! Szval az autosok kozott a legjobb, 56ik helyen Szalay - Bunkoczi (Opel) paros vegzett. Csak a magyar resztvevoket nezve, oket kovette, 60ik helyen Palik - Darazsi (Nissan) kettos! 71ik helyen Kristof - Simon (Bowler), 131ik Kiss - Czegledi (Nissan) vegzett!

A mai etap egyebkent, a varakozasoktol elteroen, kicsit kemenyebbre sikeredett, amit Palik reakcioja is jol mutatott. Az elso paros, akik bajba kerultek, Kiss ek voltak, reszben, mert defektel ertek celba, masreszt viszont, rogton az indulas utan "az auto hata nem huzott", amit egy gyors tengely cserevel kellett megoldjanak!

Ezek az eredmenyek persze nem mondanak sokat, es nem tudjuk ebbol megmondani, hogy kik fogjak befejezni a versenyt, az viszont biztos, hogy tobben ott lehetnek a legjobbak kozott!

Hogy teljes legyen a kep, nezzuk a kamionokat is, hiszen itt is vannak magyar indulok:

20 - Szobi - Eder - Jobbagy (MAN)

32 - Darazsi - Lakloth - Szalai (MAN)

39 - Szaller - Pocsik - Fasko (MAN)

A kovetkezo napok biztos errol fognak szollni, az rtlklub probal majd kozvetiteni dolgokat, de eddig tapasztalokat latva, csak keso este lesz majd a musor! Ennek ellenere nyomon tudjuk kovetni az eredmenyeket, hiszen a Dakar fooldala eloben, beerkezesnek idopontjaban frissiti az informaciokat!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr203139811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása