2007.01.07. 18:58 teddike

Február - Büszkeség és balítélet

Címkék: 2006 pride descent balitelet es buszkeseg

Februarban kicsit azert nehezebb dolgom volt, tobb olyan film is volt, amire igy utolag visszaemlekezve, is jonnek emlekek! Tobb olyan film is volt, a teljeseg igenye nelkul, amit erdemes volt megnezni: Walk the Line, Rumor has it, Syriana, Proof, Descent, Pride and Prejudice!

Ezek kozul, mi az, ami talan a legjobban tetszett, nost nehez velemenyt mondani, hiszen ketto versenyzo is van, ami megmozgat bennem dolgokat! Az egyik a Descent, ami igazan tetszett, es azon keves horror filmek koze tartozik, amiket meg is neztem! Azt hiszem sokan ismerjuk mar azota, a kirandulo lanyok tortenetet, de a vegen, a barlangos jelenet, gyertyafeny, minden, na az minden elmenyt megert nekem!

Viszont ennek ellenere, megis, sokaknak biztos nyalas film jott be leginkabb! Ez pedig a Buszkeseg es balitelet! Keira az egyik kedvenc szineszeim koze tartozik, szeretem nagyon, lehet emiatt is ez a legjobb film szamomra! A hangulat is magaert beszel, talan pont azert, mert semmit nem tortenik, semmi testiseg, csak a vagyak jatszanak oriasi szerepet, lehet ezek miatt tartom ezt a legjobbnak!

Az a terulet, ahol a filmet forgattak, tajekozatlansagomert elnezest kerek, iszonyatosan szep, a napfelkeltek, az esos reszek magukert beszelnek! A tortenet mindenki szamara ismert, nem kell mondanom rola semmit. Jane Austen irono egyik regenye, es az ebbol keszult film, azt hiszem a legsikeresebb feldolgozas regenyei kozul. 28 millio dollarbol keszult film, 4oscarra is jeloltek, ami lehet sok/tobb mint amit megerdemel, de ez mar mas asztalra tartozik.

A szereplo valogatas szerintem jol sikerult, a karakterek ismertek, es ehhez hozzatartozik, hogy a filmben is jol eltalaltak! Azota mar tobbszor is megneztem, hiszen sok minden ellenere, azt hiszem ez egy nagyon szep, es teljesen happy end el vegzodo film, amit mindenkinek csak ajanlani tudom!
 
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr343139812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása