2007.02.17. 12:29 teddike

Lost - Desmond (harmadik évad)

Címkék: sorozat lost 2006 2007

Bocs, hogy megint errol irok, de egyszeruen nem tudok elmenni szo nelkul a mostani resz mellett! Egyszeruen fantasztikus volt, es errol mindenkeppen irni kell par sort! Szval annyi a lenyeg, hogy a mostani resz egy hatalmas flashback volt?! Vagy megsem?! Mindenki dontse el! Ami viszont biztos, hogy rengeteg, vagy legalabbis sok spoilert fogok irni a kovetkezo par sorban, szval aki nem az amcsi fele 8ik resznel jar, az lehet jobb, ha nem olvasa tovabb!

Van nekunk egy Desmond baratunk! Aki mar korabban itt volt a szigeten! A mostani resz az o nagy flashbackje volt, de milyen mar?! Szval mikor feltunkt a parton akkor nagyjabol sejtette a jovot! Es most kaptunk egy valaszt arra, hogy mi tortenik! Nem a jovot latta, hanem valahogy elore megelte a dolgokat! A vegen azert megmondta a frankot a Charlie nak, es ezt tette meg hatalmasabba ezt a reszt!

Az egesz arrol szollt, hogy Desmond visszamegy idoben, es ujra megeli azt ami a baratnojovel tortent, illetve par fontosabb esemenyt emelt ki. Ekkor "talalkozott" egy novel, aki megmondta neki, hogy a sziget a vegzete, es mindenkeppen oda fog kerulni. Emlekszik Charlie ra! Es ekozben probalja megfejteni a jelenet, ami a jovoje is egyben! Na szval annyit errol, hogy elvileg megtudja valtoztatni a jovojet, vagyis tud hatni az esemenyekre! Mint ahogy tette is! Igazabol mondtak neki, hogy a sorsat nem kerulheti el senki, ha nem most akkor holnap meghal! Viszont a barba, a pultost nem utik le, hanem helyett ot utik le...tehat mar valtoztatott valamit a jovon...Ezek utan ujra a szigeten ebred, es latja a bunkert felrobbanva...stb...szval akkor mi volt a flashback?!

Es itt jon a lenyeg! Habar nagyon egyszeru, es tenyleg kicsit erdekes, DE! Ha Desmond fele flashback folytatodik majd, es eljutunk oda, hogy tud majd valtoztatni a dolgokon, akkor ugye tudjuk, hogy az altala kivaltott magneses ter miatt zuhant le a gep! Mi van akkor ha az o vegzete a sziget, viszont tud valtoztatni azon, hogy a gep ne zuhanjon le, tehat megnyomja a gombokat, es nem lesz magneses ter?! Tudom, hulyesseg, es lehet csak en gondolom ezt a faszsagot, de mi van akkor ha ennyire egyszeruen fejezik majd a sorozatot a negyedik evad vegen?! Mindenki ul a gepen...latunk minden foszereplot, hogy nem ismerik egymast...es nem zuhannak le! Leszall mindenki, es megy, eli tovabb az eletet?! Lehetseges ez?! Marad a Deja vu, ha mondjuk Kate meglatja Jack et?!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr203139859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása