2007.03.12. 23:22 teddike

300

Címkék: film mozi trailer 2007

Elbasztam az elozo irasomat, szval most ujra. Meg nem lattam a filmet, nem voltam annyira kegyetlen, hogy 2007 egyik legjobban vart filmjet, valamilyen szar minosegu, gagyi cam es verzioba megnezzem.

Az apropo, amiert megis szeretnek par sort irni az, hogy az amcsiknal most hetvegen kerult bemutatasra a film, es azt hiszem illik irni errol az eredmenyrol. Minden idok harmadik legjobb elso hetveges kezdese volt, azon filmek koreben, amik korhatarasok, vagy csak kiserovel lehet meglesni. A Matrix es a Passio volt az elso illetve a masodik, szval szerintem illusztris tarsasagba kerult mar most. Harom nap 70 milla, es ennyi ido alatt be is hozta a rakoltott 60 millat. Nagyon jo uzlet ez, es csak noni fog azt hiszem. Az biztos, hogy 2007 legjobb kezdese volt minden tekintetben, mondjuk ez nem volt nehez, hiszen eddig nem sok nagy filmet mutattak be.

Bizom amugy abban, hogy nem lesz csalodas a film, nagy a varakozas, lesem a kis videokat, reszleteket, es csak remenykedem benne, hogy vegig jo, es fordulatos, illetve latvanyos muvi lesz. Marcius 22 tol a mozikban, azt hiszem ott a helyem. Es remelem nalunk is hatalmas siker lesz.

Gondolom mar sokan lattatok, de nem eleg ismetelni, itt egy 300mps video a filmbol.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr373139885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása