2007.03.13. 22:32 teddike

Ünnepek!

Címkék: okossagok

Jon most negy nap, ami igazabol elvileg unnep, vagy hetvege, vagy valami ilyesmi. Menekulok pestrol, minden szempontbol, harom hete nem voltam otthon, es persze az sem tart itt, vagyis az sem segit, hogy jelenleg mi a kialakult helyzet nalunk. Persze, tudom, hogy errol mindenkinek megvan a velemenye, nekem is, de jo melyen elrejtem magamba, hiszen senkit sem megserteni, vagy esetleg pont ellenkezoloeg, senkit sem szeretnek tamogatni.

Az viszont biztos, hogy akarmi is lesz itt, en nem szeretnek itt lenni, amikor megtortenik, majd eleg lesz olvasni rola. Remelem azert nem lesznek olyan problemak, amik szeptember 18an voltak. Majd meglatjuk, jobbat nem tudok mondani.

Viszont lehet, hogy ezek olyan napok lesznek, amikor meg a gepezest is megtiltom magamnak, persze ez lehetetlen, de ki tudja, a fogammal is kellene kezdeni valamit, szval nem tudni mi lesz, birjatok ki okossagok nelkul, persze tudom, hogy nagyon konnyu lesz. Egyebkent is, elegge szurke het volt ez.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr503139887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása