2007.03.23. 23:02 teddike

Tristan + Isolde

Címkék: film mozi 2006 6 csillag tristan isolde

Az elozo harom post csak a 300 rol szolt, kerek en nagy elnezest miatta, de most valahogy ebben a lazban elek/eltem. Tegnap mondjuk valami ram tort, es nem igazan tudtam kezelni a szituaciot. Nagyon egyszeru betegsegnek hivjak, almatlansagnak. Vajon mi okozta, nem tudom, ami biztos, hogy este, 11 utan neztem a prison break, aktualis reszet, majd az egesz masodik evadrol kicsit kesobb. Fel 1 korul, kicsomagoltam, es beleneztem, majd vegig a Tristan+Isolde cimu alkotast.

Mit is mondjak. Szval tudom, beteg ember vagyok, de engem az ilyen filmek erdekelnek, es meg szeretem is oket. Ez is tetszett. Idezek kicsit a plakatrol, es arrol, ami tortenetesen igaz is: "Before Romeo & Juliet. There was Tristan & Isolde".

A tortenet a szokasos, a bosszu kivetelevel. Meghalt, lemeszarolt csalad, majd felnevelt, csodalatos harcos, akinek a kezeben egy egesz kiralysag. Viszont egy csataban megserul, tobben halottnak hiszik, csonakra teszik, elvetodik az irekhez, ahol megtalalja elete nagy szerelmet. Roviden a ennyi, a folytatast, talaljatok ki, vagy nezzetek meg, mert szerintem erdemes. Mindig is hangoztattam, hogy egy filmhez, lehet akarmilyen, hangulat kell, csak magamat tudom ismetelni azzal, hogy nekem ez most kellett. Tudom, szerelmes, nyalas, es igazan nagy csata jelent sincs benne, de ez van, jo volt, es tetszett is. Regi film mar, en csak most kerultem kozelebe.

Sok minden hianyzik a filmbol, de ami a legjobban, es persze amit elore tudtam, hogy nem lesz, az a happy end, de ez is csak megkozelites kerdese. Hiszen nem a "szerelmukon mult egy korona/kiralysag sorsa"! A magasztalt es abszolut pozitiv hos, atmegy kicsit negativ szereplove, majd a vegen a felaldozasanak koszonhetoen ismet, teljesen pozitiv kepet kapunk rola. Hat nem ismeros ez, es nem csopog minden oldalrol? Dehogynem, es ennek ellenere tudom azt mondani, hogy igen, jo volt? :) Nos kepes vagyok ra, ezt a marhasagot kijelenteni. Menjetek le alfaba, es nezzetek meg, szerintem nektek is tetszeni fog.

Ertekeles, nehez, hiszen ott volt a 300 is, es azert nem lehet osszehasolitani a kettot, semmilyen szinten, ezert nem is akarok itt szamokkal dobalozni, hogy vajon mennyire is tetszhet, mint ahogy nem is nagyon szoktam. Maradjunk annyiban, hogy kellemes kis kikapcsolodas volt, el is almositott, bepunnyadtam alatta, szval megerte megnezni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr133139897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása