2007.04.07. 13:21 teddike

Sok sok probléma

Címkék: okossagok

Komolyan mondom, ez a het, ez kibaszottul kikeszitett, pedig tok jol kezdodott. Kedden meg szerdan a suli vitte a dolgokat, szakirany, kitalaltak, hogy szamitanak az eddig teljesitett kreditek is, meg sok minden mas is, nem csak az elokovetelmeny meglete...agyfelbaszas numero uno.

Majd, szerdan delutan mar elkezdett a gepem okoskodni, "kekhalal" eleg surun, es persze nem vagtam, hogy miert, mert akkor meg, ugy volt beallitva a dolog, hogy automatikusan restart. Csutortok is erre ertem haza, felbasztam magam, gyorsan uj win, felrak...elindit, elkezdtem orulni, kar volt...jott ujra a problema, elkezdtem esemenynaploba keresgelni...sikeresen, "save dump" meg hasonlo okos szavak, microfos oldalan par okossag, amibol eljutottam oda, hogy felraktam masodjara is egy uj wint, es utanna beallitottam, hogy ne legyen restart, hanem lassam azt a kurva kek kepernyot, hogy mi a rakon problemazik.

Amugy win billentyu + pause gomb ra elojon az a kis ablak, ahol ezt be lehet loni, es akkor utanna elvileg latni, hogy mi a hibakod, stb. lehet keresni. Viszont, lassatok csodat, utanna mar nem csinalt semmit a gep, ott hagytam ejszakara, es pentek reggel, meg minden ment faszan...

Amugy nem akarok hulyenek tunni, nagyon gyanus, hogy memoria para lesz, van is memtest, hetfon este majd hozzalatok megcsinalni. Most nem vagyok pesten, ezert nincs gep, vagyis nem az, szval tudok irkalni, ez volt agyfelbaszas numero ketto harom es negy.

Keddre remelem, hogy sikerul kitalalni, hogy melyik memoria a szar, es utanna lehet cserelni, persze ha lesz majd penz is ra, mer ugye ez annyira nem egyszeru.

Ami egyebkent, a win okossagat, szval kurvanagyot rohogtem, ha lehet ezt mondani, felraktam masodjara a wint, nem csinaltam semmit, elso, a legelso bejelentkezes, es rogton ablak: "a rendszer sulyos hiba utan allt helyre", hat szerintetek mi a fasz van? :)

Elnezest alpari viselkedesem/megnyilvanulasaim miatt, de tenyleg kiakadtam kicsit ezen.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr603139911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása