2007.04.27. 12:52 teddike

Született feleségek - Harmadik évad

Címkék: sorozat desperate housewives 2006 2007

Annyira benne vagyok most ebbe, hogy akkor irjuk errol is par sort. Itt is ket dologra hivnam fel a figyelmet. Mivel a tv2 n eddig csak a masodik evad ment le, es en a harmadikrol szeretnek beszelni, igy ismet csak kiemelem, SPOILER - veszely! A masik dolog, a felesegek eseten is jon a szezon finale, ezert a dolgok kezdenek itt is kicsit megkutyulodni.

Menjunk szepen sorban. Csokken a letszam egy idore, hiszen a Bree t alakito szineszno, a valos eletben terhes lett, igy az o csaladjarol jelenleg nem kapunk semmilyen kepet. Viszont itt vannak a tobbiek. A komabol felepulo, es most mar szinte mindenre emlekezo Mike szeretne Susant visszakapni, aki jegyben jart, egeszen a mostani reszig. Hiszen maga korul elkuldott mindenkit, vagy mondjuk ugy inkabb, hogy elzavart mindenkit.

Gabriell miutan elvalt Carlos tol, uj vizekre evezett, es megtalalta maganak a polgarmester jeloltet, akivel immaron jegyben jarnak. Carlost ez elegge foldhoz vagta, vagy sem, mindenesetre most mar hivatalosan is egyutt vannak Edie vel. Tom es Lynette, Tom serulese es ebbol kovetkezoen az elegge arogans viselkedese miatt a szakitas szelere sodrottak, legalabbis Lynette vigasztalodni probal mas iranyokba.

Ez csak egy kis massza volt, itt sem a valos esemenyek a fontosak szerintem. A felesegeket het evadra terveztek, igy mindenkinel varhato szakitas, megcsalas, hazassag, valas, szval minden. Nem kell aggodni, meg is fogjuk ezeket kapni mindenki eseteben. Aki most egyutt van valakivel, lehet par ev mulva teljesen mas helyen lesz. Probaljak keverni a lapokat, es hoznak uj szereploket, aztan meglatjuk mit hoznak ki belole. A felesegek allando sztoria mellett, mostanaban is vannak kissebb, a szomszedokat erinte tortenetek. Mint, most is, a Lynette gyerekekre vigyazo oreg holgy, akinek a nevet nem tudnam leirni, a fagyasztojaba tarolta ferjet, halott ferjet, ami miatt most bortonbe kerult.

Itt nem tudnek most olyan mely gondolatokat leirni, mint a klinika kapcsan, csak itt is teszek egy olyan megjegyzest, hogy mivel itt a harmadik evad vege, es majusba ez a sorozat is befejezi erre az evadra tervezett palyafutasat, igy itt is varhatoak olyan esemenyek, amik majd bizgeralni fogjak a fantaziankat. Persze ezek nem ilyen Lost, vagy Heroes szintu dolgok lesznek, de azert par emberben biztos nyomot hagynak.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr293139932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása