2007.05.03. 18:36 teddike

Grace Klinika - Desire

Címkék: sorozat greys anatomy 2006 2007

Az uj grace klinika is jo volt, persze folytatodott az, amit a korabbi reszben elkezdtek. A dramai veglet lassan kialakuloban, peresze benne van a levegoben az esetleges jo irany is, de ketlem, hogy ez lesz majd a jellemzo.
Ami bizonyos, legalabbis egyenlore ugy nez ki, hogy George inkabb a feleseget valasztja, ezzel is utalva egy esetleges kilepesre, ami a kovetkezo evad kozepen szerintem megoldodna, de egyenlore eleg valoszinunek tartom, hogy George es Izzie eleteben is lesz valami valtozas. Karev a kegyetlen jo fiu, talan a gyakornokok kozott az o szerepe a legkissebb, meg is ez az egyik legjobb karakter a sorozatban.
Meredith es Derek kapcsolata kezd zatonyra futni, legalabbis ezt szeretnek elhitetni velunk az irok, lehet igy is lesz, jon majd egy kis drama, amit a korabbi esethez hasonloan, majd a kovetkezo evad kozepe fele helyrehoznanak. Nem akarok persze ennyire elore menni, de kell valami gerjesztes, hogy az emberek nezzek, es azt hiszem, mar tudom, hogyennek igykell lennie.
Erdekes mondon a Benton fele irany eleg simanak tunik, annak ellenere, hogy Christina egy eleg erdekes eset, talan itt a legmegbizhatott a siker kapcsolat teren. Nem olvastam, es nem is akarok elore olvasni, igy valoszinuleg, eleg biztos, hogy tevedni fogok, de megkockaztatom, szval szeritnem az evad, hasonloan az elozohez, egy nagy bulin fog veget erni, ami itt az esku lesz. A legtobb bomba majd itt fog robbanni, mint ahogy egy eve is. Biztos vagyok benne, hogy valami nagy okossagot talaltak ki nekunk a keszitok, es ha valaki nagyon kattant ilyen szempontbol, akkor szeptemberig majd kaparni fogja a falat.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr703139937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása