2007.05.21. 15:26 teddike

Grace klinka - vega a 3ik evadnak

Címkék: sorozat greys anatomy 2006 2007

 
Jo ez a sorozat, tetszik, olykor kicsit unalmas, es persze picit nyalas a sztori, de attol meg szerintem nezheto. A masodik legnezettebb sorozat, ha lehet es szabad ezt mondani, hiszen a House utan, heti nezoszamban ez a masodik legnezettebb. Siman hozza a csutortok estet, annak ellenere, hogy a CSI a nagy ellenfel.
 
Beszeljunk inkabb errol a harmadik evadrol. Sok minden tortent, az elejen kicsit dramai volt a helyzet, aztan szepen alakultak a dolgok, nagyjabol mindenki megtalalta a szamitasait, es persze volt par resz, amire azt kell mondjam, hogy elhitette az emberrel, hogy tudnak rendesen is menni a dolgok. Volt persze a szezon masodik feleben az a harom egymast koveto resz, ami porgosebbre sikerult, es elegge dramai lett, de pont ezzel tudta szerintem megnyerni a nezoket.
 
Egy olyan sorozatrol beszelunk, a tenyeket latva, amelyik ev kozben tobbszor kissebb szunetet tartva adta le a maga 25 reszet, amibol ketto az uj spinoff volt. Persze ezt nem tudom, hogy kell pontosan megfogalmazni, annyi a lenyeg, hogy Addison, mint karakter kap egy uj sorozatot, mivel a legkedveltebb szereplok koze tartozik, ezert a csatorna ugy gondolta, lehet ra egy teljes sorozatot epiteni. Nagyon valoszinu, hogy azt is nezni fogom, igaz az elozetesbol, illetve a masik ket reszbol itelve, ott sem nagyon lesznek fiatal szereplok, amit kicsit sajnalni fogok, de attol meg biztos jo lesz.
 
A klinika esemenyei elkezdtek ismet negativ iranyba fordulni az utolso par resz alatt. Meredith es Derek ismet ott tartanak, ahol a part szakad, nem lehet tudni mi lesz, es ott log a levegobe a szakitas lehetosege, es valoszinuleg az is lesz belole. Derek visszautasitotta a vezetoi szeket, igy nem tudni, hogy vele is mi lesz. Foleg ha szakitanak ugye...
 
A Benton fele eskuvo varhato volt, hogy rosszul fog elsulni, es varhato volt az is, hogy ennek rossz vege lesz. Persze meg nem lehet tudni, hogy elmegy e a sorozatbol, igazabol egyikre sincs semmilyen konkret hir. Izzie es George kapcsolata ude szinfolt volt szamomra, aminek orultem is, hiszen vegre valami mas, amit eddig megszoktunk, de ugy latszik ez sem fog sokaig tartani, majd kiderul persze. Karev doki tovabbra is balfasz, de hat ezt mar megszoktuk, egyenlore egyedul maradt, de nem is vartam semmilyen happy endet a vegere.
 
Ami engem kicsit meglepett, hogy ezt a George lefekudt Izzivel kartyat nem jatszottak ki a vegen, egyedul Callie gondolja azt, hogy minden rendben, vagy remeli, hogy a gyerek is segiteni fog azon, hogy jobb kapcsolata legyen.
 
Na jo, legyunk oszintek egymashoz, irhatok itt sok mindent, vagy irhatom azt, hogy jo meg stb. Jo volt ez az evad, hazudnek ha azt mondanam, hogy nem, viszont ez a zaro resz, ez nagyon nem gyozott meg. Sok felesleges kerdes, es felesleges helyzetek jottek itt, amire nem tudom, hogy mi szukseg volt. Ha ez alapjan a resz alapjan kellene velemenyt mondanom az evadrol, akkor elegge negativ lennek. Es igazabol hianyzik a falkaparas. Marmint semmi olyat nem erzek, hogy jajj...most vajon mi lesz a kovetkezo evadban. Ez lesz, ami most van....Mondjuk a George nak nem sikerult a vizsgaja, remelem marad, es marad a karakter is, mert akkor abbol lehetne jo dolgokat kihozni. A vegen az uj "Grey", azert engem is megorvendeztetett. Verfrissites! Remelem az lesz tenyleg. es akkor Meredith mehet kicsit a hatterbe, nem lenne az annyira rossz...
 
Letudtuk ezt is...biztos nem fogom valamikor ezt az evadot elovenni, hogy ujra megnezzem, de ha jon a negyedik nagyon valoszinu, hogy nezni fogom...addig is jojjenek a tobbi finalek, hiszen van beloluk most boven. Csak a ma estet vegyuk figyelembe egyenlore. Heroes es 24 evadzaro!!
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr933139956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása