2007.05.30. 15:07 teddike

200

Címkék: okossagok

Ismet egy olyan ponthoz ertunk, amit erdemesnek tartok kiemelni, magam sem tudom miert, de majd ha eljutok oda, hogy mar tobb ezer bejegyzes lesz, es az archivum is szep nagy lesz, akkor majd orulni fogok annak, ha visszaolvashatok par dolgot.

Nos igen, sikerult elerni a 200 ik bejegyzest. Ismet felteszem a kerdest, jelent ez valamit? Nos, azt hiszem a valaszom nem valtozott, igazabol semmit. Szoktam nezni a statisztikat es orulok annak, hogy van par olvaso, habar azt is tudom, hogy ez annak koszonheto, hogy sokszor fikaztam olyan embereket, akiket Ti nagyon szerettek, de ha az embernek velemenye van, akkor irja le. En legalabbiss ezt gondolom, es ezt is fogom csinalni ezek utan is.

Nem akarok nagyon leallni, de itt a vizsgaidoszak, es persze itt a nyar is a nyakamon. Ket dolog, ami biztos, juniusban meg sokat fogok gep elott gornyedni, tanulva, vagy par perc erejeig par okossagot ide leirva. Azt hiszem egyik legszarabb idoszak lesz ez, de meg kell csinalni, hogy utanna lehessen kikapcsolni kicsit.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr453139966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása