2007.07.30. 23:19 teddike

Ismét a semmi

Címkék: okossagok

Nos, tenyleg az van, hogy nem nezem a tv t, nem nezek semmit, nem jarok semmi olyan helyre, ahol valami ertelmes dolgot latnek. Strand, beach, edzes....ennyi a szabadido, nem mondanam, hogy szegenyes, csak egyszeruen olyan esemenytelen.

Az is igaz, hogy hetvegen egy lajtos buli helyett, egy eleg kemeny party ba keveredtem, es eppen ezert a vasarnap es a mai nap is elegge erdekesnek tunt. Gondolok itt arra, hogy nem igazan voltam kepben, foleg, hogy reggel koran kellett kelni, majd meglatom, hogy holnap milyen eroben leszek. Reggel koran ismet edzes, aztan pest, annyira lesz jo rohangalni egesz nap.

Gondolom sok mindenkivel hasonlo ertelmes dolgok tortennek, de hat ez van, nem szurke ez, csak egyszeruen szintelen, mondjuk igy!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr753139997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása