2007.08.04. 12:10 teddike

Megyek nyaralni!

Címkék: okossagok

Augusztus elejen par napra, konkretan ket hetre elhagyom az orszagot vegre, es kicsit nyaralok, meglatjuk mennyire lesz jo, vagy szep, vagy ilyenek. Elvileg egy igazi party helyre megyunk, pontosabb infok majd onnan, vagy utana, majd meglatjuk. Az biztos, hogy eleg sok kirandulast szervezunk erre a ket hetre, es persze vezetes, ami kicsit faraszto lesz, de legalabb latok par uj helyet. Kepek remelhetoleg ezerrel keszulni fognak majd, es lehet majd utana nezelodni.

A nagy hirek nalam igazabol elmaradtak. Nem nagyon kovetek szinte semmit, junkie es filmbuzi, talan ez a ket oldal, amit mindig elolvasok, ha eppen a gep ele keveredek, amugy nem jellemzo. Az uj sorozatok kozul eddig egyet neztem meg, az viszont nagyon tetszett, pushing daisies, talan igy kell leirni, tegnap neztem meg az elso reszt. Mese az egesz, mondjuk igy, de nagyon jo.

A Nip/tuck viszont nalam eljutott arra a szintre, hogy kotelezoen daralos film. Tegnap neztem meg az elso reszt, es csodak csodajara pl. ma reggel pont abbol volt egy reszlet, ami szerintem mindenkit nagyon megfogott. Arra a par percre gondolok, amikor csinaltak a manus arcat, es az a zene? Nos, odabasz! Igy finoman fogalmazva.

Mit mondjak meg? Nos, azt hiszem semmit, ki vagyok egve, mondjuk igy, aztan majd helyre rakom magam. A tvrage.com os tablazatot nezve, eleg keson kezdodnek a sorozataim. Szval addig eleg nagyon csond lesz, sebaj, kes alatt porges lesz, meg esetleg belevagom magam par uj soriba.

Jo nyaralast mindenkinek, majd jovok valamikor, valahogy, remelem nyaralas kozben par perc erejeig.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr633139998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása