2007.09.16. 20:01 teddike

Mégsem jöttek össze a dolgok

Címkék: okossagok

Nos, miota volt szerencsem leirni, hogy van wifi, nos szerintem azota nem tudok feljelentkezni, ertitek, mörfii, meg az elet olykor, sot altalaban mindig bevagja az unalmast. Persze nem baj, nem is azert mondom, csak ugy muszaj volt megjegyezni.

A heten, mivel se net, se upc, sorozatokat lestunk, lakotarsam raszakadt a felesegekre, szval a harmadik evadot vegig neztuk, igy o is a 4ik evadot kezdheti el lesni nemsokara. Amugy nagyon punnyadas van, marmint azon a teren, hogy semmi sorozatot nem tudok kovetni jelenleg, regi, nyar eleji dolgokat kezdtem el megnezni. Koztuk van a Traveler, tudjatok mi a velemenyem, nos nem fogom majd elrejteni, de hat ez a veg.....csak picit baszott fel....Meg a Hidden Palms, vagy mi, elso reszt lattam csak, egyenlore semmi negativ vagy pozitiv velemeny, majd meglatjuk hova fogunk kesobb eljutni.

Nos be is fejezem azt hiszem, mert ebbe a kavezoba nem lehet annyira egyszeruen netezni ahogy latom, sot meg sokat sem lehet maradni, na mindegy, legkozelebb mar remelem otthonrol, es abban is bizok, hogy a draga tcom megerolteti magat, es lesz net.

Jelentem amugy, hogy holnap bekoti a upc a kabelt, szval elvileg tv mar lesz, oruljunk egyutt!!!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr273140007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása