2007.10.03. 18:39 teddike

Desperate Housewives s04e01

Címkék: sorozat desperate housewives 2007 2008

Igen, megjottek a felesegek is, sot, nem is akarhogy. Ez az elso resz nekem nagyon tetszett. De, menjunk vissza oda, hogy mi is tortent a harmadik evad vegen.

Susan elvette Mike ot, szo szerint. Gabriell nem eppen elonyos hazassagot kotott, es mar az eskuvo napjan megcsalta ferjet. Bree visszajott terhesen, alterhesen, mondjuk igy inkabb. Lynette rol kiderult, hogy rakos. Es Edie pedig ongyilkos lett, mivel Carlos elhagyta.

Ezek voltak az elozmenyek, es a folytatas? Nos, szerintem nagyon jol sikerult. Spoilerek kisereteben, szval csak ovatosan, mindenki titka kezd kiderulni, vagy legalabbis elegge a titkok korul forogtak az elso reszben. Eddig Lynette betegsege derult ki, hiszen nem birta tovabb magaban tartani, hogy gyenge, kopasz, es sulyos beteg. Edie, azt hiszen nem arulok el meglepetest, nem halt meg, viszont, hogy mi is tortent vele, azt meg en sem irom le, erdemes megnezni, kiakadva rohogtem rajta. Bree rol inkabb nem mondok semmit, a szokasos, viszont jott egy uj szomszed, aki nekem nagyban hasonlit ra. A sztorija eleg egyszeru eddig, de valoszinuleg eleg sok titok fog majd ott is kibontakozni. Egy amnezias gyerek, es par titokban tortent megfutamodas mar most a felszinre kerult. Susan pedig csak Susan, a resz vegere kiderul, hogy terhes, most mar varom azt a fordulatot, ahol kiderul, hogy nem Mike az apa, de azt hiszem ezt meghagyom az iroknak, hogy is fogjak majd bedobni. Arra is kivancsi vagyok, hogy Edie es Carlos mikor vegleg szakitani, mert jelenleg ez tunik a legunalmasabb, vagy falramaszos resznek.

Nos, eleg sok mindent leirtam, csak ugy vegyesen, de az biztos, sot teljesen oszinten mondhatom, hogy a felesegek visszatertek, es en ennek nagyon orulok. Vicces, humoros, olykor felkavara, illetve abszurd es olykor groteszk is egyszerre. De talan ezen dolgok miatt szeretjuk nezni oket. Itt van mindenki, mar a negyedik evadot tapossuk, nezettseg szempontjabol, ha jol emlekszem, kozel 20 millaval nyitott vasarnap este, de lehet tevek, most nincs kedvem megnezni, de majd javitom magam ha szukseges. Addig is varnunk kell egy hetet ismet, hogy mi is a folytatas.

A harmadik evad kozepen, volt egy resz, amikor hitemet vesztettem a sorozattal kapcsolatban, es egy ido utan mar csak daralva neztem, de most ismet latok magamban is, es a sorozatban is annyi erot, hogy hetrol hetre tudjam majd kovetni. Ami viszont boldogit es nem is, egy eve, vagy az elozo evad soran kerult napvilagra, hogy a sorozatot kozel het evadosra tervezik, hiszen addig szol mindenkinek a szerzodese, es kb a keszitok is ugy erzik, hogy ennyi ido alatt lehetne mindenkirol lehuzni a megfelelo bort.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr83140025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása