2007.10.08. 23:34 teddike

Brothers & Sisters s02

Címkék: sorozat 2007 2008 brothers sisters

 
Az egyik olyan sorozat szerintem, ami elég sok ellenszenvet váltott ki, vagy érthetetlenséget, hogy miért is nézik ennyien. Fura ez nekem is, hiszen talán egy értelmes magyarázatot tudok adni arra, hogy nézem, az pedig az Everwood -ba megismert Emily VanCamp. Igen, miatta kezdtem el nézni, eléggé későn esett le, hogy csak az első évad 16ik részében fog szerepelni először, de azóta töretlenül jelen van.

A második évad is jól kezdődött, hiszen egy év telt el azóta, hogy először láttuk őket, ismét egy születésnapot ünnepeltek, és ez ismét nem volt probléma mentes. Azt hiszem a sok testvér élete önmagában is jó alap lenne egy sorozathoz, de így együtt mindenképpen szórakoztató. Igaz, nem szeretném nagyon dicsérni a Walkerék életéről szóló történetet, de olykor elég vicces tud lenni, persze ritkán unalmas is, és persze vannak olyan részek amik kicsit kiakasztanak, de mivel mertek, vagy próbáltak hozni némi újat, vagy olyan dolgokat mutatnak meg, amiket eddig más nem nagyon mert, így úgy gondolom, hogy némi dicséretet megérdemel.

Mág magam sem tudom miket írtam, mondhatni teljesen elvesztem ebben a mondatban. A lényeg van egy családi drámánk, olykor vígjátékunk, ami elég vicces, és kellően komoly is egyben. Egy család, de még is sokkal több, hiszen mindenki problémája a másik testvéren verődik le. Nem akarom egyenlőre egyesével kitárgyalni mindenki szerelmi/családi életet, vagy a munka helyi problémákat. Egyenlőre itt is vannak kisebb kérdések, hogy vajon mi lesz később? Egyenlőre a figyelem középpontjában az egyik testvér, Justin áll, aki Irakban katona, a rész elején, vagy a közepén még arról kaptunk infót, hogy él, minden rendben, majd a vége, amolyan izgalom fokozóként megtudtuk, hogy megtámadták a csapatát, és ettől mindenki kiborult a családban...

Pár sorban ennyit, igaz eléggé zagyva lett, a tőlem megszokott módon, de most örülök, hogy a betűket megtalálom, nem hogy még fogalmazzak is. Próbálok majd erről is később pár sorban megemlékezni, de nemígérem , hogy hétről hétre, arra ott vannak a kedvenc kedvenc sorozatok. Még annyit, hogy eddig két rész ment le, és mutatom a nézettséget:

Brothers & Sisters s02e02 (Viewers: #2, 12.21 million; A18-49: #2, 4.5/12)
Brothers & Sisters s02e01 (Viewers: #2, 13.26 million; A18-49: #2, 5.1/13)
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr423140033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása