2007.10.18. 22:31 teddike

Éljen a WestendPalace!

Címkék: mozi okossagok

Kezdem az elején. Pár hete próbáljuk összehozni lakótársal, hogy elmegyünk mozi. Ma sikerült végre egyeztetni egy időpontot, kinéztük a filmet, és nyomás. Időben érkeztünk. Negyed hétkor értünk a pénztárhoz, számítások szerint akkor kezdődtek a reklámok. Mivel elég sokan álltunk a sorba, szinte biztos volt, hogy pont a filmre érünk be. Az alsó pénztárnál kezdetben csak annyi tűnt fel, hogy a srác aki éppen dolgozik, az ideges, és nagyon bénázik. Ekkor jött az ötlet, hogy menjünk fel, nos ott elsők voltunk szinte. DE! Itt jött valami, amire 10 éve nem volt példa, legalábbis ezt mondták ott nekünk. Lehalt a mozi teljes pénztáras rendszere. Nem tudtak semmilyen jegyet kiadni, sehol, és semmilyen körülmények között. Ebbe csak az volt a rossz, hogy a "felettes", aki a helyi megfejtő lett volna, semmit nem tudott mondani, csak annyit, hogy majd próbálják megoldani a dolgokat. Persze azt is mondta, hogy a filmek időben kezdődnek, ergo az akkor kezdődő filmekre csak azok jutottak be, akik elővételben vettek jegyet.

Komolyan nem gondoltam volna, hogy ilyen megtörténhet. Kézi megoldás nincs, ha a Windows -nak "szia" van, akkor senki nem megy sehova, a program miatt a filmek viszont mennek. Igen tudom, csak annyit lehet erre is mondani, hogy a rendszer, itt is hiba van benne. Nevetséges tudom, de sajnos ezt kellett átélni. Sokan már fenyegetőztek is, hogy ők többet oda nem mennek. Persze most jogos a kérdés azt hiszem, ki a faszt érdekel ez? Legalábbis ezt tudtam leolvasni a "felettes" szeméről. Szart ő bele mindenbe, és főleg abba, hogy velünk mi lesz. Tipikusnak mondanám, ha az lenne, de sajna nem az. Felháborító! Csak ennyit tudok mondani. Az még ok, hogy aki ott van a pénztárba nem tudja, hol kell a gépet újraindítani, az is ok, hogy a felettes hív egy rendszergazdát, és osztja a hülyeséget de, hogy az új ember sem tud semmit segíteni, csak folyamatosan újraindítani a gépet. Vicces. Nem nagyon szoktam oda járni az az igazság, inkább Corvin, nem bántam meg, hogy most oda mentem amúgy, egy élménnyel több. De senkinek nem kívánok semmi hasonlót!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr333140056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása