2007.10.27. 00:47 teddike

Gossip Girl

Címkék: sorozat 2007 2008 gossip girl nezettseg


Ismét Gossip, és ismét semmi rossz, vagy mégis? Nem is tudom mit kezdjek ezzel a sorozattal, azt sem tudom még mindig megmagyarázni magamnak miért nézem még mindig. Talán a legjobb válasz erre, hogy tetszenek a csajok a sorozatból. Igen, ez a legjobb válasz erre. Majd kaptok is egy képet arról a háromról, akiről beszélek. Eddig hat rész ment le, ötöt láttam, nem egy nagy szám, még mindig nem az, és a nézettség is fenomenálisan szar, ettől függetlenül mégis leköt, és kikapcsol. Fura érzés, hogy ennyire lehúzott sorozatot, ha nem is magasztalok, de dicsérek, nem ítélek el, sőt heti rendszerességgel nézem. Jó vicc tudom, és lehet kövezni, de akkor is kedvelhető figurák vannak itt. Az elit, és nagyon gazdag csajok, srácok, félelmetesen elvarázsolt világ, de ettől függetlenül be lehet kerülni az elitbe.

A "parasztfiú" és a "hercegnő" története kezd kibontakozni. Tetszik a sztori, lehet ezt már sokszor írtam, de bejövős. Elvarázsolt dolgok, és tipik mese, de ki akar valami drámai szart kapni, ha alapból nem a legjobb a sorozat. Mivel be van rendelve a sorozat, de ezt írtam párszor, így sejthető, hogy a jelenlegi kapcsolatok teljesen megfognak változni, lesz még itt sok kavarás, és persze nagy sírás, meg ami egy tini sorozathoz kell.

Nem is akarok sokkal többet írni a dolgokról, akinek van kedve egy nagyon csöpögős sorozatot nézni, illetve szeretne pár jó csajt látni, akik szerintem sok pénzt megérnének, akkor kezdjék el nézni. Nem fogják levenni a képernyőről, lehet nézni, és látva a nézettségeket, a 22 rész a végét is fogja jelenteni. Azt hiszem sok veszítenivalója nincs senkinek.

Vannak itt is számok, amik azért itt is, sajnos, sok mindent elmondanak, nézzétek meg őket, de azt hiszem nagyon nem kell velük foglalkozni, nem egy sikersorozatról beszélünk, hanem valami rózsaszin "cukiságról" ami könnyen emészthető.
 
09/19/07 - 3.50 M - 1.6
09/26/07 - 2.48 M - 1.1
10/03/07 - 2.75 M - 1.2
10/10/07 - 2.80 M - 1.3
10/17/07 - 2.41 M - 1.2
10/24/07 - 2.54 M - 1.2
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr123140068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása