2007.10.30. 19:11 teddike

Sofőrök - Második ütközet

Címkék: tv viasat3

 
A tegnap este ott folytatódott ahol két hete befejeztük. Jöttek ismét a lányok, és pusztítottak. Mondanom sem kell, hogy ismét csak röhögni tudtam rajtuk. A módszer ugyan az volt. Mentek a szabadba sokat, megcsináltak pár feladatot. Majd jött egy akadálypálya.

Ami az eddig legnehezebb volt. Mivel vakon, a navigátor segítségével kellett végigmenni rajta. Ez senkinek sem sikerült, viszont így volt csak igazán izgalmas a dolog. Még mindig úgy tudok rajtuk röhögni, hogy nem sok minden máson. Na ez nem volt valami értelmes, de tudjátok remélem mire gondolok. Öten kezdték a második részt, és közülük a legjobb esett ki a nap végén. Sajnos, az egyik kedvenc távozott, igaz nehéz őket nem szeretni. Nyuszó kiesett, és elvitt egy Ford -ot. Gondolom nem fog sokáig tartani, és megtöri majd, de sajnálom, hogy férjével nem fogják tovább szórakoztatni az embereket.
 
 
Még mindig, és bocs, hogy csak magamat tudom ismételni, de a szőke nő, és a barátnője. Ők megérnek azért egy két szép szót. Borzasztó! Az, hogy valaki nem tud vezetni, csukott szemmel még bénább, az még valaholokés , erről szól a műsor. De, hogy valaki nem tudja, melyik a jobb vagy a bal keze, illetve totál ellentétesen navigál, nos csak gratulálni tudok. Az esett ki a legjobban megérdemelte, mivel látva mit csináltak a többiek,tények ők voltak a legjobbak.

Jövőhéten pedig ismét jönnek a nyuszik, a kalapos vezetők. A bemutató alapján mondanom sem kell, hogy nagyokat fogunk röhögni ismét.
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr53140077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása