2007.11.02. 20:23 teddike

House s04e05

Címkék: sorozat house 2007 2008

 
Mit kellene írni egy olyan részről, amilyen ez is volt? Lehet e egyáltalán rosszat, vagy jót írni erről? Ne emelkedjünk ennyire el a talajtól, de ez a rész ütött, nem is kicsit. Mindenki oda tette magát. És a HouseForemann csata nagyon király, olyan szövege van mindkettőnek, hogy szerintem mindenki igényeit ki tudják elégíteni.

Ebben a részben is sikerült egy olyan betegséget találni, ami nagyon jól megmutatta mindenki lelki világát, illetve, ki az alfa hím. Nem is hallottam ilyen betegségről, amit itt bemutattak, igaz nem ez az első ilyen eset. A Cuddy, House,Foremann hármas pedig nagyon király. Nagyon komoly poénok voltak a részben. A House gyógyszer csere, és a tabletta csere Cuddy -nál ütött nálam a legjobban.

A végén viszont padlót fogtam. Közben is voltak nagyon jó részek, mint ahogy már sokszor írtam, de a Cuddy House "csata" a betegnél vitt mindent. Főleg akkor, amikor kiderült, hogy House a nyerő, az a tánc!!! Kötelező mindenkinek. Sikerült megtalálniyoutuben a videót, nem volt azért nehéz.

Olvastam pár olyan infót is, hogy House -t alakító Hugh Laurie kezd depressziós lenni. A héten talán el is ment a forgatásról pihenni kicsit. Bízom benne, hogy semmilyen hosszabb távú következménye nem lesz ennek. Az egyik legnézettebb sorozat, és a legjobb a 18-49 korosztályban.
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr813140080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása