2007.11.05. 23:43 teddike

Sofőrök - A férfiak aláztak ismét

Címkék: tv viasat3

 
Még meleg a tojás, szokták mondani, és ahogy láthattuk olykor meleg helyzeteket kellett itt átélni, a szó legszorosabb értelmében is. Nem tudom már lassan hova fokozni az örömömet, amikor ezt a műsort látom. Tényleg őszintén tudok nevetni sok ember hülyeségén.

A történet ismét a régi volt.  Az elején kiengedték őket a szabadba, volt pár érdekes feladat. Igaz a mostani akadály, a bénázó szőke nő annyira nem volt jó. Csak a nyuszik okoztak ott is problémát, illetve neki is mentek a kocsinak. Még mindig rajtuk röhögök a legtöbbet. Egyszerűen félelmetes mit tudnak leművelni, és persze az is durva, ahogy azt előadják. Nem tudom eldönteni mennyi ebben a színészkedés, de baromira vicces. Béla úr továbbra is egy állat, amin nem csodálkozok. Semmit nem lehet látni az arcán, és most már a zsűri is kezdi megismerni, illetve beszólni neki.

A utakon megtett szakasz addig volt izgalmas, amíg sikerült valahogy leküzdeniük az első akadályt. Egy megfordulás, illetve egy kézifékes elindulás. Vicces volt így röviden. A többi nem volt annyira izgalmas, vagy már csak engem nem tudnak nagyon sokkolni a dolgokkal. A reklám után pedig jött ismét az "odabaszós" rész. Én már csak így hívom, mert ebben a 20 percben térdemet felhúzva röhögök azon, amit van szerencsém látni. A mai sztárvendég Pákó volt, aki még mindig a no komment kategória nálam, nem sok mindent lehet elmondani a viselkedéséről. Nem is értem egy ilyen ember egyszerűen hogy tud létezni. (csak kiszel tünde után gázos persze) A nyuszik félelmetesek, és ahogy Majka is mondta, nagyon meleg helyzet volt az, amit lenyomtak. Béla úr csak lazán és gyorsan, a kalapos vezető nagyon bénán és nagyon lassan, Joe pedig csak egyszerűen szarul. Még mindig azt mondom, a legrosszabb férfiak sokkal rosszabbak, mint a legrosszabb csajok, vagy nők.

Lassan kezdem fogni a szabályokat is. Egy hét múlva jön az utolsó csajos ütközet. Aztán hárman mennek a döntőbe. A férfiak is leredukálódnak két hét múlva három főre, és koedukált nagydöntő lesz, remélem nagyon sok vicces és mulatságos jelenettel.
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr623140086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása