2007.11.08. 18:26 teddike

The Heartbreak Kid

Címkék: film mozi 2007 5 csillag the heartbreak kid

Azaz, Agyő, nagy Ő! Micsoda magyar cím. Na, de nem ez a lényeg. Nem is tudom milyen indíttatásból, de ha már olcsó nap, akkor adtam egy esélyt ennek a filmnek. Ben Stiller, csak nem lehet annyira rossz, gondoltam röhögök egy jót, aztán majd meglátjuk. Persze, valamilyen szinten ezt sikerült elérni, de azért annyira nem. Sajnos, vagy sem, nem volt ez annyira jó film azért. A Knocked Up, vagy Suberbad, határozottan jobb.

A sztori mondhatni elég lapos, persze sokkal többet is ki lehetett volna hozni belőle. Itt egy öregedő pasi, aki nem tud megállapodni, állandóan csak a hibákat keresi a csajokba, amíg egy szép nap nem fut össze a nagy Ő -vel. Legalábbis ezt gondolja, hogy most megtalálta az igazit. Gyors és nagy szerelem, esküvő, majd jön a nászút. És itt kezdődik minden probléma. Mivel rájön, hogy a csaj nagyon gázos, illetve olyan dolgai vannak, amitől falnak menne minden józan gondolkodású ember. De nem ez a lényeg, a helyszínen megismerkedik egy csajjal, első látásra mondhatni belé szeret, és vele akarja tölteni élete hátralevő részét.

A többit találjátok ki, de azért azt megemlítem még, hogy a végén Eva Longoria, azért kicsit erős volt. Ki az a hülye, aki azt a csajt...nem fejezem be inkább. Nézzétek meg, ha van szabad 90 percetek. Nem fog senkit sem földhöz vágni, viszont kellemes szórakozást is adhat, ha már minden reményed veszve, és láttál minden olyan filmet, ami ennél sokkal jobb. A kasszáknál sem hozott valami jól. Amolyan egyszer nézhető szarság, és sajnos nincs is több ennél benne. Nem tudom igazából, miért csinálnak egyáltalán ilyen filmeket, ha lehet ennél sokkal jobbat. Lásd Knocked Up. Mind a mai napig vannak olyan poénok benne, amik eszembe jutnak, és akár többedjére is tudnék röhögni a filmen. Nem a sztori a lényeg, hanem a kivitelezés.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr33140094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása