2007.11.22. 19:13 teddike

EB2008

Címkék: sport

Nem nagyon szoktam, most sem fogok sokat írni a fociról. Viszont a tegnapi nap igazi alázás volt, legalábbis számomra. Nem vagyok nagy angol drukker, de ezt a kiesést, nem igazán tudtam hova tenni. Talán annyit, hogy legalább visszavesznek az arcukból kicsit, és gondolkodnak azon, hogy mit is lehetett volna másképp. A kapitányt kirúgták, és mivel Ő nem mondott le, így elég komoly lelépési pénzt tett a kiesés mellett zsebre. Nagyon nem kell elmennie dolgozni, jó neki...

A Sun címlap azt hiszem mindent elmond a hangulatról. (Mi is kikaptunk, de talán annyira nem veszélyes ez a vereség, hiszen a címvédő ellen nem szégyen kikapni. Ami ennél is fontosabb, legalábbis nekem, az olaszok ott lesznek a döntőbe. Majd a csoportokról, kalapokról, meg minden egyébről később írok valamit.)




Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr403140110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása