2007.11.23. 21:57 teddike

Need for Speed - Pro Street

Címkék: games need for speed pro street

 
Nem vagyok az a nagy gamer, viszont a NFS sorozat mindig is nagyon tetszett, így talán nem nevezném véletlennek azt sem, hogy bepróbáltam ezt a játékot. Persze kicsit féltem tőle, elsősorban az "igények" miatt, vajon futni fog e a gépemen, aztán csodák csodájára kiderült, hogy igen, és ha egy mondatba szeretném összefoglalni a dolgokat, teljesen játszható kis játékot dobtak itt össze nekünk.

Bővebben viszont van pár dolog, amire szeretnék kitérni. Először is, mindenki Ryan Cooper, ami kicsit idegesít, nem igazán olvastam utána, hogy esetleg ezt meg lehet valahol változtatni, de már falra tudok ugrani, hogy mennyire jó is vagyok, vagy mennyire törtem össze egy kocsit. A másik dolog, amit feltétlen meg kell jegyezni, és azt hiszem ezt a kérdést láttam a legtöbb helyen. Ebben a játékban nincs a megszokott freeride mód, nincs városi pálya. Csak előre megtervezett pályák vannak, ahol különböző versenyek vannak. Ezek a már megszokott dolgok szerintem, gyorsulás, drift, sima circuit, amit itt másképp hívnak. Sok lehetőség van ez egyértelmű, és karrierünk térképe is nagyon szépen rajzolódik kifelé.

Ami teljesen új dolog a történetben, hogy most már lehet törni az autókat, ami nem mindig jó dolog, főleg ha egy nagyobb, komolyabb autót zúzunk szét, mert akkor elég komoly összegeket kell fizetnünk. Viszont az is biztos, hogy a játék maga elég egyszerűnek mondható, és olykor azt érzem, hogy tipikusan kicsiknek készült volna, elnézést, sokkal fiatalabbnak, mivel mindig mindenre hatszor kérdeznek rá, és mindig mindent hatszor akarnak nyomatékosítani bennünk. Ami kicsit idegesítő tud lenni egy idő után.

Gondoljunk csak bele, az ember könnyed kikapcsolódásra számítva, elindít egy "napot", majd rögtön 300 körüli végsebességgel csapódik az egyik árokba, majd természetesen jönnek az okos kérdések, szeretné e az ember folytatni? Hát persze, hogy igen, ezek után jön a nagy kérdés, szeretném e megjavítani az autómat? Igen, mivel folytatni szeretném, és egy teljesen széttört autót csak javítva tudok újra használni. És ha ez még mindig nem lenne elég, akkor még egyszer megkérdezik tőlünk, hogy tényleg javítok? Na, miután ezt háromszor egymás után végigcsináltam, mivel okosan vezettem, akkor kezdett kicsit fogyni a türelmem. Persze itt még nem érnek véget a dolgok, újra megtudjuk milyen autónk van, ami kurvára nem érdekel, meg az sem, másnak milyen van, mivel úgy is le fogom őket győzni. Két percig tart, amíg nyerek egy futamot, és három percig kb. amíg eljutok a következő pályához. Anno, az előző játékokba ez azért nem volt rossz, mert két verseny között, nyomtuk a freeride -ot, ami nagyon jó dolog volt. De itt, inkább azt kapjuk, hogy ryan cooper mennyire jó versenyző, és kemény legény, illetve mennyire jó autója van. Ezektől függetlenül viszont azt kell mondjam, hogy színvonalas, jó játékot kaptunk, amivel el lehet játszadozni. Nagyon sok autó közül lehet választani, és a végtelenségig lehet őket matricázni és tuningolni persze. Továbbra is a korábban megismert módszerek alapján tudunk változtatni az autónk külsején.

Mindenkinek jó játszadozást kívánok, és kitartást, ha fáradtan sokszor egymás után falnak csapódnak, vagy esetleg a sivatagi pályán a hegyekbe kötnek ki.
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr273140113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása