2008.02.25. 00:47 teddike

Oscar 2008 - Foglaljuk össze a dolgokat

Címkék: film mozi oscar 2008

Lassan összeszedem magam én is. Kemény volt a mai nap, főleg, hogy reggel 6 kor lett vége a műsornak. És azt kell mondjam, ebben az évben nem bántam, hogy fent maradtam. Maga a gála sem volt rossz. Az elő Red Carpet is tetszett, és a díjátadót sem húzták el annyira, mint mondjuk egy éve. Na meg persze az egész éjszakát az tette jobbá, hogy előben lehetett osztani az észt, és mindenki elmondhatta a véleményét a dolgokról.

Csak röviden: Az RTL most is jól beégett, ha lehet ezt mondani, ennyire oda nem való személyeket, hogy tudnak alkalmazni szinkronhoz, illetve ahhoz, hogy fordítsák a dolgokat. Rengeteg baki, és mégtöbb hülyeség, és persze a műsor teljes figyelmen kivül hagyása volt a jellemző a csatorna részéről, de így sem tudták szerencsére elrontani a dolgokat.

A díjazottak a legtöbb esetben papírformának bizonyultak. Nem tudnék nagyon olyat kiemelni, ami nem érdemelte volna meg a szobrocskát. Ami tetszett, az a műsorvezető, Stewart volt. Hatalmas poénokat dobott. Jack Nicholson miatt újra kellett számolni a terhes nőket, a "terhes nő" Oscar-t Angelina Jolie kapta. Ezek mellett énekelt Amy Adams, aki egyszerűen szép, csodálatos. Igaz a legjobb betétdalért az Enchanted című filmből három dal is szerepelt, és egy sem kapta meg, de ez sem baj.

A legjobban várt kategóriák számomra, a fő- és mellékszereplők voltak. Legjobb rendező, és legjobb film persze. És ezekben is, ha jól belegondolok nem igazán volt meglepetés. A győztesekről megint nem nagyon fogok írni, majd a filmek esetén mindig kiemelem, hogy mennyi szobrocskát kaptak. A legjobb rendezeő(k), és legjobb film esetén pedig a No Country for Old Man tarolt. A Coen testvérek megkapták a saját kis szobrukat, és a film is a legjobb lett, egy elég kemény mezőnyben. A többi sem volt rossz film, de ez lett a legjobb. És szerintem ez teljesen elfogadható. Ebben az évben nem szabad nagyon fanyalogni, hiszen szerintem olyan filmek nyertek, illetve olyan szinészek kaptak szobrocskákat akik teljesen megérdemelték. És akkor a kép a győztesekről, a tovább mögött pedig sok minden más, amit éjszaka pakoltam fel.

Balról jobbra haladva: Daniel Day Lewis - Legjobb férfi főszereplő (There Will Be Blood), Tilda Swinton - Legjobb női mellékszereplő (Michael Clayton), Marion Cottilard - Legjobb női főszereplő (Piaff), Javier Bardem - Legjobb férfi mellékszereplő (No Country for Old Man)

Na ennyi egyenlőre, most kezdődik a Show. Live Blogging: filmbuzi.hu

Csak képek: Heidi Klum, Lisa Rinna, Anne Hathaway

Amy Adams (nagy kedvenc), Sarah Larson (egy kis búlvár. George Clooney még nem jelent meg egyik barátnőjével sem ilyen hatalmas rendezvényen)

Cameron Diaz és Jessica Alba

Jennifer Garner, Ellen Page, Penelope Cruz

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr93140209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_13025 2008.02.25. 13:47:20

üdv
süti beállítások módosítása