2008.03.03. 20:09 teddike

Assassin's Creed

Címkék: warez games assassins creed

Na igen, voltak olyanok akik esetleg várták ezt a játékot? Vagy rossz a kérdés, és tegyem fel úgy, hogy volt e olyan, aki nem várta? Itt van, legalábbis "nem teljesen legális" formában. De aki akarja, az már játszhat vele. Eddigi tapasztalok alapján, amit sikerült össze-olvasni pár helyről: eddig nem nagyon van teljesen jól működő változat, de ez már a dolgok warez része, ami annyira nem érdekel. Viszont a játék maga, olykor kicsit döcögös. Nem tudom szebben megfogalmazni. Nagyon sok az átvezető videó, és ezeket nem lehet szkippelni. Sokszor érthetetlen módon, olyan helyen kerülünk vissza a játékba, ahol nem igazán tudjuk eldönteni, hogy most megcsináltuk a dolgunkat, vagy sem. Emelett persze a játék élvezhető, és nagyon szép, rengeteg kis apró lehetőséggel, és újdonsággal. Kalandra fel! Hivatalos megjelenés: március vége!

Nagyon jó oldal!(egy; kettő) A trailerek hangulata nagyon jó, és szerintem maga a téma is kemény, viszont a bemutatás és a felvezetés, a háttértörténet, és az, hogy milyen köntösbe mutatják ezt be, olykor kicsit eltúlzott, de nem mondom, hogy rossz. A new hero was born: Altair!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr613140217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása