2008.03.12. 00:20 teddike

Régi idők emlékére

Címkék: film mozi sin city the girl next door

Volt egy olyan hangulatom, hogy elővegyek pár régebbi filmet, és megnézzem őket újra. Mindkettőnek megvan a saját kis magyarázata. The girl next door, csak annak köszönheti a mostani lehetőségét, hogy szerettem volna megnézni ebben a szerepben Emile Hirsh -t mit alakított. Főleg, hogy hétvégén néztem meg az Into the wild című filmet, amiről írok még egészen biztosan.

Szóval, The girl next door, Emile Hirsh, Elisha Cuthbert, Timothy Olyphant, és most sikerült az apróbb szerepekben is kiszedni két nagy kedvencet. Itt volt még Olivia Wilde is, ami nem kis meglepetés, és Autumn Reeser, az O.C. negyedik évadának legjobb karaktere.

A film még mindig nagyon jó. Továbbra is az egyik legjobb vígjáték, meg úgy minden, ami ezt a kategóriát súrolja. Nagyon jó csajok, és szerintem nagyon jó kis poénok. Nagyon sok film van, amire azt mondanám, hogy szívesen megnézném másodjára, aztán előveszem és semmi jó nem sül ki belőle. Ez legalább tényleg lekötött. Továbbra is megérdemel egy 7/10!

Itt pedig egy plakát, ha valakinek nem lenne tiszta, hogy miről is beszélek:

A másik film viszont sokkal komolyabb. A Sin City, egyik nagy kedvencem. Sokaknak nem tetszett, de én még mindig rajongok érte. Ennek a filmnek a rövid kis története az, hogy nemrég láttam az imdb-n, hogy jön a következő két rész, méghozzá 2009-ben. Tudom nem most lesz, de valahogy most volt kedvem elővenni.

A rövid kis történetek, ahogy minden kapcsolódik mindenhez, vagy a kis karakterek, amik lefedik az egész történetet, és minden passzol, ez baromira tetszik. Na meg persze ez egy képregény, és nagyon jól megszerkesztett. Nem hiszem, hogy sokat kellene írnom róla, majd a következő részekről. Egy igazi kis csemege ez, ami jó szórakozást nyujthat mindenkinek.

Megkésve bár, de maradjunk a 8/10! A szereplőkről meg csak azért nem írnék, mert akkor mindenkit fel kellene sorolnom, aki játszott a filmben. Rengeteg nagyon jó szinész, és nagyon sok eyecandy. Egy igazi remek, csak ezt tudom mondani, mindenki megtalálja a magának való kis szórakozást a filmben. A Sin City plakát pedig legyen a következő, Nancy:

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr483140228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása