2008.03.27. 22:33 teddike

Még mindig

Címkék: okossagok

Igen, sajnos még mindig teljesen padlón vagyok. És tudjátok az van, hogy egyre nehezebb felállni. Főleg, hogy most már beteg is vagyok hozzá, nem tudom mit kaphattam el, de rohadtul fájt a hasam, meg olykor erősen koncentrálni kellett, hogy ne rakjak ki semmit.

Jó ez a hét, pedig hétvégére itt a tavasz, de szerintem nálam marad a szívás, és más semmi. Mondjuk egy örvendetes dolog történt, sikerült leadnom EGY beadandót, és lehet, hogy elfogadják. Ha igen, pezsgőt fogok bontani. Egy hete kellett volna leadnom, de akkor más dolgom volt, amit meg is értettek, aztán a héten meg szarul jött ki minden, és próbáltam tovább húzni a dolgokat.

Hát most már nem szeretnek annyira, mint mondjuk egy hete. És most várhatok arra, hogy ismét "jó" szemmel nézzenek rám. Na azt hiszem ennyi. Csütörtök este van már, és ezt a hetet szeretném úgy ahogy van elfelejteni. De van egy olyan rossz érzésem, hogy nem fogom. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr723140241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása