2008.04.10. 00:50 teddike

Showder Klub

Címkék: rtlklub tv showder klub

Azzal kezdeném, hogy remélem mindenki ezt nézte. Hogy miért? Mert ennek a műsornak meg kell maradnia! Hogy miért? Mert végre valami szórakoztató és "normális" műsort is láthatunk. Nincs akkora tapasztalatom annak megítélésében, hogy az itt fellépő duma-gépek mennyire hozták a tőlük elvárhatót, de én végigröhögtem az egészet az biztos. Hétfőn este 22:00 órás kezdéssel, Győzike után, remélhetőleg egy nagyon jó nézettséget hozott, és akkor jöhet is a folytatás.


De miről is van itt szó? Fábry Show-ban időnként előfordul egy két jólfésült emberke, aki 10 percen keresztűl sztorizik, mi pedig fogjuk a hasunkat. Nos ezeket a jólfésült, már korábban említett duma-gépeket összeszedték, és adtak nekik egy műsort. Sokat lehet kritizálni Fábryt, és lehet szeretni, vagy utálni, de az vitathatatlan, hogy ezek az emberkék a tv képernyőn neki köszönhetően lettek ismertek. Most pedig egy órában szórakoztathatják a nagyérdeműt.

Van egy műsorvezető, aki maga is osztja az észt, ez most a mi esetünkben Kiss Ádám volt, aki iszonyatosan jó választás, mert amit az elején leadott, na meg persze közben és a végén is, az nagyon magas szintű volt szerencsére. Ezzel el is árultam azt is, hogy az ő személye próbálta az egészet keretbe foglalni. Rajta kívül még hárman léptek fel, Kovács András Péter, Szupkay Viktor, Beliczai Balázs. Az Ádám mellett még a Balázst emelném ki, mert az is félelmetes volt, amit lenyomott. Sokszor van az emberben egy olyan félsz, hogy valamit egy héten keresztűl reklámoznak, jön a nagy nap, és az ember már nem tud min röhögni. Nos az itt nem így volt. Nagyon sokszor hallottam a Kiszel Tündés, vagy Norbi szép arcú feleségéről, Rékáról szóló poénokat, de még "élőben" is tudtam rajta röhögni.

Így egy adás után csak azt remélem, hogy lesz folytatás, mármint hosszabb távon. Jó kérdés lehet az is, hogy mennyi erre alkalmas embert talált az RTL, és meddig tudnak hétről hétre jelentkezni, de majd meglátjuk. Április 14-én este ismét találkozunk a képernyők előtt.
 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr773140255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Papp József 2008.05.16. 13:36:12

Tudnátok segíteni a showder április 10 adását holtudnám megnézni. Köszi Jocó
süti beállítások módosítása