2008.04.14. 17:55 teddike

Lost Totó - 13+1 találat

Címkék: sorozat 2008 2007 2008 greys anatomy lost s04

A Lost rajongók azt hiszem nem is lehetnének boldogabbak, hiszen a 16 részesre tervezett negyedik évad, a sztrájk ellenére csak két résszel lesz kevesebb. Úgy vágtunk neki ennek a szezonnak, hogy 8 részt láthatunk csak. Aztán riogattak itt minket, hogy ez a rész úgy fog véget érni, hogy kaparni fogjuk a falat, és nem fogunk neki örülni, hogy így kell várjunk közel egy évet. De aztán nagy örömünkre semmi sem jött össze. A nyolcadik rész végén nem vakartuk a falat, és jött a jó hír, hogy kapunk még öt részt.

Ezzel viszont még nem ért véget a történet. A készítők elkezdtek házalni, hogy ők mindenképpen szeretnének még egy részt berakni erre az évadra, így 14 részesre duzzasztva a csonka szezont. Ennek köszönhetően viszont változott a menetrend is. Eredetileg május 22-én 10 órás kezdettel jött volna a záró(két)rész, de ezt áttették május 29-re, amikor is este 9:00 kor fogja kezdetét venni aLost-őrület.

És miért ez a nagy átszervezés az időpontokkal? A Grace klinika készítői is úgy gondolták, hogy szeretnének még egy részt, és ők is egy dupla lezárással vennének búcsut a 2007-2008-as szezontól. Ennek köszönhetően a Grace klinika tehát május 22-én 9:00 -tól lesz látható.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr613140260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása