2008.05.06. 23:58 teddike

Apróságok

Címkék: battlestar galactica smallville how i met your mother

Többször írtam már, hogy változások lesznek a Smallville háza táján. (Itt és itt) Most viszont már hivatalos is az a hír, ami sokakat foglalkoztatott. Lex Luthor, azaz Michael Rosenbaum a hetedik évadban búcsúzik a nézőktől, és a nyolcadik évadra csak mint mellékszereplő fog visszatérni. Ez azért rossz hír, hiszen a Superman lét egyik legfontosabb és legnagyobb ellenfele pont Lex volt. Így emiatt be kell hozni valakit, valami nagyot, és gonoszat és rosszat. Elnézésést a fogalmazásért. Reménykedem benne, hogy a nyolcadik évad is fog tudni tartani egy jó színvonalat. Eddig a hetedik évad tetszetős, szépen beindultak a dolgok. Remélem ez így is marad.

Nem írtam talán róla, és nem is tartozik a folyamatosan követett sorozatok közé, de ettől függetlenül vannak kellemes emlékeim A férfi fán terem című sorozatról, amelyet itthon a viasaton lehetett követni. Elég szomorú, hogy pont ilyenkor, de egy elég negatív hírt kell közölni a sorozatról, méghozzá azt, hogy leköszön. Nem rázott meg a hír, de anno emlékszem kellemesen elszórakoztunk rajta, és éppen ezért tartottam fontosnak megjegyezni, hogy a második évad az utolsó.

Valamivel komolyabb hír azért, legalábbis azon a szinten, hogy jobban érdekel a sorozat sorsa. Június 13-án nyári szünetre megy a BSG is, hogy majd valamikor visszatérjen. Nem tudni mikor pontosan, majd a 2008/2009 szezonban újra találkozhatunk vele.

És egy kis apróság, ha már itt írtam arról, hogy mennyire jó sorozat a HIMYM, és arról is, hogy a harmadik évadban sok sztárt, vagy celebet próbáltak megszerezni a sorozat számára mellékszereplőnek, akkor ideje megjegyezni, hogy másodjára jön vissza Britney Spears, és jön ismét Sarah Chalke, ami csak egyet jelenthet! Na de majd kiderül minden időben.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr553140291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása