2008.05.30. 01:56 teddike

Lost Finálé

Címkék: sorozat 2007 2008 lost s04

Végre eljött az idő, és már csak pár óra, lemegy az évad legjobban várt fináléja. Mi lesz utána? Kaparjuk majd a falat? Vagy csak egyszerűen legyintünk (ez biztos nem lesz), esetleg jót röhögünk kínunkban, hogy megint hónapokat kell várnunk a folytatásra? Ezek mind jó kérdések, viszont ezekre holnap legalább válaszokat fogunk kapni. Viszont mi lesz a sorozatban? Sok minden kiderült ebben az évadban már, de biztos tartogatnak még meglepetéseket erre a két részre.

Aki eddig képben van az eseményekkel, és esetleg szeretne visszaolvasni, hogy mi történt a korábbi részekben, az itt megteheti. Természetesen nagyon sok a spoiler, szóval csak azoknak, akik már láttak a korábbi részeket.

Az a baj most, hogy ma kerülni kellene minden oldalt, ahol majd írnak erről, mert én tuti, hogy csak este tudom majd megnézni. Addig meg nem szeretnék belefutni semmilyen spoiler-be . Sőt, még a videókat sem néztem meg, nem olvastam semmit, azt szeretném ha sokkolna az esemény. És nagyon reménykedem benne, hogy sokkolni is fog. Ahogy a képen is látható, a várakozásnak vége. Jöhet tehát a negyedik évad zárása.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr253140323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása