2008.07.08. 16:10 teddike

Hancock Box Office

Címkék: film mozi 2008 box office hancock

Egy hetünk volt arra, hogy szinte minden nap olvashassunk arról, vajon mennyit is hoz a film. De kezdjük csak a hétvégével, ami péntektől - vasárnapig tartott, és benne van az is, hogy péntek július 4.-ke volt, sokan a tűzijátékot nézték. De a film így is három nap alatt 62,6M $-t kapart össze.

 

Ez mire jó? A 2008-as év negyedik legjobb nyitánya volt ez, és tegyük hozzá gyorsan, hogy az IronMan és az Indiana Jones több vászonra került fel. Ami ennél is szebb, hogy minden idők legjobb 9ik júliusi nyitánya volt ez. 

Ha eltekintünk a hétvégétől, és 5 napos periódusban nézzük a filmet, akkor viszont már 100M $ felett járunk. Ennyi idő kellett a filmnek ahhoz, hogy a 2008-as év legjobb 10 filmje köze bekerüljön, bevételek szempontjából persze.

Will Smith tehát továbbra is hozza a nagy bevételeket. Én még azt mondom, hogy ez a film "CSAK" miatta tart ott ahol, és még mindig nagyon érdekes lesz, hogy mire képes a következő hetekben, hiszen a film megitélése elég vegyes, a pontok mennek lefelé rendesen, és a kritikusok sem elégedettek, viszont a nép elment a mozikba. Mekkora lesz a visszaesés a következő hetekben? Meglátjuk.

A film viszont Will Smith egyik legjövedelmezőbb alkotása lehet, természetesen ha minden marad így, az emberek érdeklődése nem lankad, akkor a 200M $ simán meglehet. Viszont már most hétvégén jön egy másik nagy kedvenc, Hellboy, és nem biztos, hogy megmarad az első hely, de attól még szépen hozhat ez a hét/hétvége is.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr593140378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása