2008.08.07. 00:33 teddike

Pineapple and Sisterhood

Címkék: film mozi 2008 pineapple express the sisterhood of traveling pants

A héten kerül a moziba, éppen ezért megemlékezünk róla. Az egyik, egy elég komolynak ígérkező vígjáték, amit én is várok már, csak amíg elér a magyar mozikba megöregszünk. Igen, a Pineapple Express-ről beszélek. Egy posztert már láthattatok, most a tovább mögött majd lesz egy trailer is. 

Nem megyek el szó nélkül a hét másik nagyobb bemutatója mellett. Jönnek ismét a csajok, folytatódik The Sisterhood of Traveling Pants című film. A premier napján készült képeket erre nézhetitek. A tovább mögé pedig elrejtettem itt is egy trailert, a posztert pedig itt láthatjátok:

A héten kerül a moziba, éppen ezért megemlékezünk róla. Az egyik, egy elég komolynak ígérkező vígjáték, amit én is várok már, csak amíg elér a magyar mozikba megöregszünk. Igen, a Pineapple Express-ről beszélek. Egy posztert már láthattatok korábban, trailer a kép alatt lesz majd.

Nem megyek el szó nélkül a hét másik nagyobb bemutatója mellett. Jönnek ismét a csajok, folytatódik The Sisterhood of Traveling Pants című film. A premier napján készült képeket erre nézhetitek. A kép alatt lesz majd egy trailer, itt pedig a filmhez tartozó poszter:

 
Pineapple Express
 
The Sisterhood
 

Sorry a reklámokért!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr393140453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása