2008.08.26. 15:54 teddike

Fast and Furious

Címkék: film mozi 2009 fast and furious

Végre itt a trailer. Na jó, azért nem rágtam a körmömet, de nagyon örülök neki, mert ez kérem jó lett. A film egyébként remélem visszahozza azt, amit az első részben megszerettem. Legalábbis a sorozat legjobb része az volt eddig. A harmadikat inkább ne is említsük. 

Ami biztos, visszajött a régi, első részben megismert banda, lehet örülni, legalábbis én ezt teszem. A trailerben egyébként mindenkit látunk majd. Kevés mondat, de kellemes hangulat: "Just like old time" - ez elmond mindent szerintem.

Mi az amiért ennyire várnám a filmet? Az eyecandy, mint olyan. Rengeteg jó kocsi, jó csajok, csajoknak meg elvileg jó pasik, ítéljétek meg ti. Jó helyszínek, pörgös akciók, és jó üldözös jelenetek. Már  csak ezek miatt érdemes egy eséyt adni a filmnek. 

Forgatási képek már voltak, most pedig jöjjön a trailer:

A premier várható időpontja: 2009 június 5.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr83140462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása