2008.09.09. 21:37 teddike

Nem úgy van az, ahogy én gondoltam

Címkék: okossagok

Egy kis sírás rívás, mert már kell. Tudom még csak a szezon elején vagyunk, de már most azt érzem, hogy a 24 óra az nagyon kevés mindenre, amit szeretne csinálni az ember. 

Meló, suli eddig rendben vagyunk. Aztán jöhet egy kis edzés, és ezek közé, mellé kellene még berakni elég sok filmet, na meg most már sorozatot is. Nem lesz ez így jó, már most látom, mert az alvás időből megy el a legtöbb. Lassan vissza kell állni, és napi 4 esetleg 5 órát aludni csak.

Ez amolyan saját kis bejegyzés lett volna, amelyben leírom, hogy mennyire rossz most nekem, de persze nem kell sajnálni meg ilyesmi, gondolom nem is tenné senki. A lényeg tényleg az, hogy nagyon sok mindent szeretnék leírni, vagy megnézni, de annyira lehetetlennek érzem már most. 

Viszont az ember próbálkozik, és meglátjuk milyen sikerrel.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr543140494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása