2008.10.07. 18:54 teddike

Big Bang Your Mother Worst Week

Címkék: sorozat how i met your mother the big bang theory 2008 2009 worst week

Úgy látszik vannak szokások amiket nem lehet elhagyni, és ezek hárman mindig "párban" fognak majd jönni. Mivel a hétfői nap a szitkom nap, legalábbis nálam (egyenlőre), így erről a háromról nem hiányozhat egy rövidebb írás. Hangsúlyozom tele lehet spoilerekkel.

A Worst Week baromi sokat lépett előre nálam, ami annak köszönhető, hogy jött pár vendégszereplő, és nem csak azt kellett nézni, hogy Sam mennyire veri szét a környezetét. Jött a barátja, aki segít neki megoldani az első rész végén elkövetett hülyeségét. Megérkezett a barátnője testvére is. Nem is egy ráadásul, akik miatt több minden történt a részben, mint eddig.

Sam karaktere még mindig nagyon vicces, és szerencsétlensége tényleg határtalan, de egyre jobban kezdem megszeretni, mint ahogy Dick és a család többi tagja is egyre elfogadhatóbb. Az írók pedig nagyon jó helyzeteket hoztak össze. Ha történik valami, illetve csak simán bemegy valahova Sam, akkor tudni, hogy történni fog valami, de még mindig meg tudják kavarni annyira dolgokat, hogy röhögjünk rajta. Az előbb leírtak miatt a harmadik rész már ellépett a közepestől és így lett ez most 6/10.

A How I Met Your Mother pedig ott folytatta, ahol az első rész véget ért. Ezt a második hamburgeres valamit amúgy sem kedveltem annyira. Mondjuk ebben a részben több komolyabb dolog is történt, de rá kellett jönnöm, hogy itt ez is fontos. 

Ted és Sarah kapcsolata kezd komolyabbra fordulni, Barney továbbra is hozza a megszokott hülyeségeit, és ebben a részben is a legtöbb poént neki köszönhetjük. Marshall is magához tért, már nem csak a hamburgert szereti, hanem tud értelmesen is viselkedni, ami nála azt jelenti, hogy ontja a hülyeségeket. Lilly kicsit szürke volt a részben, de az egyik legjobb poén mégis hozzá köthető. Robin pedig hangsúlyosabb szerepet kapott, sőt a vége is kicsit drámai lett, úgy látszik Barney tud komolyan és szenvedve is nézni. Csak egy kérdés, a végén kinek jutott eszébe Rachel?

A How I Met is végre azon az úton, amin élvezni lehet minden percet, éppen ezért ez a rész 7/10. 

A TBBT pedig egyszerűen odab*sz. Most komolyan, harmadik rész, és fogtam a hasam ismét végig a röhögéstől. Sheldon-t dícsértem eddig mindegyik rész kapcsán, és most is ezt teszem, azzal az apró megjegyzéssel, hogy Penny is baromi jó anyagot rakott itt össze.

Annyi a lényeg itt, hogy Penny rákattant egy kicsit a számítógépre, és elvesztette a kapcsolatot a külvilággal. Hallhattunk egy kis véleményt a magyar online játékosokról is, amitől persze borultam úgy ahogy van. Ezek öten komolyan mondom valami olyasmit csinálnak itt hétről hétre, amitől sokkal jobb lesz a napom. Régen láttam olyan sorozatot, aminek mindegyik percében hangosan felröhögtem volna. Ez a rész, Sheldon Penny páros miatt 8/10. (Egyre nagyobb a nyomás rajtam, hogy elő kell vennem az első évadot.)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr823140595

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása