2008.10.13. 22:49 teddike

The Ex List - Pilot

Címkék: sorozat 2008 2009 the ex list

Ha van tipikusan olyan sorozat, amit nem nekem találtak ki, akkor ez pont az. Ha van tipikusan olyan sorozat, amit biztos, hogy max darálva tudnék elképzelni, akkor az ez. Lehet a két mondat ellentmond egymásnak, de van olyan pillanat, amikor annyira leül az ember, hogy még ez is tökéletesen megteszi. És most ezzel nem véleményezni akarom a sorozatot, illetve ezzel nem azt akarom mondani, hogy annyira rossz, nézhetetlen stb., egyszerűen csak nem nekem találták ki. 

the ex list

Az én problémáim sokkal személyesebbek ennél. A sorrendet megszakítva kezdeném azzal, hogy a főszereplő csaj nem igazán szimpatikus. Pedig nem lenne rossz, de valahogy nem tudtam megszeretni. Már a Grace klinika kapcsán voltak vele gondjaim, itt meg kapott egy teljes főszerepet. A teljesség kedvéért írjuk le a nevét is, Elizabeth Reaser-ről beszélek. Aki szépnek szép, humorosnak humoros, de mindkét tulajdonságát lekörözi egy-kettő mellékszereplő. Ami persze lehet nem is baj, de valahogy sokkal több jelenetet tudnék elképzelni a barátnőkkel, akik sokkal színesebbek lettek, mint maga a főszereplő.

A sztori egyébként, ezzel kellett volna kezdeni lehet, Bella (Elizabeth R.) éppen a tesójának a leánybucsúján van, amikor is betévednek egy jósnőhöz, aki azt jósolja neki, hogy már együtt volt élete nagy szerelmével, a nagy Ő-vel, és ha egy éven belül nem megy férjhez, akkor örökre egyedül marad. Persze Bella ezeket nem hitte el, de mivel a kisebb jóslatok, amiket mondtak neki kezdtek bejönni, egyre jobban hitt abban, hogy el kell kezdenie felkeresni a régi barátait. Az első részben egyet meg is keres, és a sztori róluk szól. 

A történet kicsit csöpögős, de nem feltétlenül rossz. Van egy lista, fel kell kutatni az embereket, hogy most egy részre egy faszi jut, vagy több részben is ugyan azzal a faszival fog találkozgatni, ezt még nem tudni. Mindenesetre miközben néztem az jutott eszembe, hogy tipikusan az a sorozat, amit nem szabad semmilyen barátnőnek megmutatni, mert még a végén hetente nézni kellene. És ezzel nem azt akarom mondani, hogy tipikusan csajos sorozat.

Ami viszont tetszett, és ezt már megemlítettem, az a mellékszereplő csajok. Konkrétabban Alexandra Breckenridge, aki baromi jó poénokat dobott, na meg jól is néz ki. A srácok eddig nagyon szürkék, semmi szerepük. A későbbiekben majd meglátjuk mit hoznak ki belőlük, egy részbe minden nem fér bele. 

Részemről a kezdés 4/10. Ha megtudnám szeretni/szokni a főszereplőt, és esetleg a mellékszereplőként betévedő volt barátok hoznak egy kis szint a dologba, vagy a meglévőek több teret kapnak, akkor lehet képes lennék több részt is megnézni belőle, rövidebb időn belül.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr143140614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása