2008.10.16. 17:21 teddike

Max Payne

Címkék: film mozi 2008 max payne

Sokkal kisebb a hype körülötte, mint mondjuk a Sötét Lovag esetén, de akkor is az egyik legjobban várt film, így az év második felében. Ebben a hónapban pedig mindenképpen erre vetődnénk leghamarabb. Mivel már sokszor, több bejegyzésben is volt már szó a filmről, így most külön nem raknék be semmit, csak ezeket sorolnám fel: trailer, poszter, kép sőt még a premieren megjelent sztárok is voltak az oldalon.

Ami fontos tehát, hogy holnap (október 17) kerül bemutatásra a film a nagyközönség előtt, így jövőhéten ha vannak eredmények jön majd egy kevés infó a bevételekről is. 

Ami viszont a filmmel kapcsolatos várakozást rontja és akkor nagyon finoman fogalmaztam, az a magyar helyzet. Nagyon sokáig úgy tűnt, hogy az amerikai premierrel egyszerre, tehát a mai napon kerül majd a hazai mozikba a film. Aztán jött a szomorú hír, hogy két héttel későbbre halasztották, ami nagyban köszönhető annak is, hogy nem akarták bemutatni egyszerre a Death Race-el. Hosszas anyázás után sem vagyok hajlandó kicsit sem elfogadni, hogy miért nem engedik a kettőt egymásnak? Két különböző hazai forgalmazó  és pont a Max Payne hátrál meg? 

Ne idegeskedjünk azért nagyon sokat ezen, a helyzetet nem lehet megváltoztatni, a héten Death Race nálunk, és majd csak két hét múlva Max Payne.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr503140627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása