2008.10.31. 14:02 teddike

30 Rock - Do Over

Címkék: sorozat 30 rock 2008 2009

Október utolsó napján megjött végre a szezon egyrészt utolsó premiere (első körben), és lezárul egy nagyon mozgalmasnak mondható két hónap. A nagy 30 Rock rajongók biztos körmüket rágták a mai napig, hiszen nekik kellett a legtöbbet várniuk. De a várakozás megérte. Tina Fey és Alec Baldwin ismét hatalmasat alakított, és nagyon jó szórakozást nyújtottak, ha csak nagyon rövid időre is.

30 rock

Szerintem az mindent elmondd a sorozatról, hogy mindkét nagy sztárjuk, ha külön lehet emelni az előbb említetteket, szerepükért Emmy díjat kaptak, és ami a legfontosabb kategóriájában a 30 Rock is nyert. Lehet e versenyezni egy olyan sorozattal, ami nem csak közönség kedvenc, hanem a kritikusok is nagyon szeretik? Nem hiszem, az első két évad önmagáért beszél, nem kell már semmit sem letenni az asztalra, hiszen ezt már megtették.

Talán bejegyzésem pont ezért lesz ennyire rövid, hiszen nem kell nagyon miről beszélni. A poénok, helyzetek, ahogy alakítják a karakterek sorsát nagyon jó. Van egy komolyabbnak mondható fő szál, de többnyire 20 perc agymenés az egész. Rengeteg nagyon jó poénnal, és persze komikus helyzettel. 

A kezdés is pont ilyen volt. Mint mondtam, semmi újat nem láttunk az egészben. Viszont nem is kellett látnunk ahhoz, hogy élvezzük az egészet. Biztos volt már ennél sokkal jobb első rész is, de így is sokszor fordult elő, hogy lefordultam a székről a nevetéstől. Az évad majd a vendégszereplőktől lesz hangos, erről ha az aktuális részek lesznek mindenképpen írni fogok. Jönni fog Oprah, Jennifer Aniston, vagy mondhatnám Salma Hayek-et is. Nekem ez a kezdés kellően meggyőző volt, így részemről 7/10.  

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr923140678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása