2008.11.12. 06:56 teddike

Katy Perry

Címkék: zene csajok katy perry

Finoman fogalmazva is simán rá lehet mondani erre a csajra, hogy nem teljesen normális. A google jó barát, és biztos nagyon sok értelmes dolgot találtok róla. Most viszont mutatnék négy olyan képet, amin nekem baromira tetszik. Nem a csaj, hanem ahogy kinéz. És mivel zene kategóriában is futunk (ami nagyon ritkán fordul elő), egy elő felvétel erejéig nézzétek meg mit tud a színpadon.

katy perry mtv music awards

Finoman fogalmazva is simán rá lehet mondani erre a csajra, hogy nem teljesen normális. A google jó barát, és biztos nagyon sok értelmes dolgot találtok róla. Most viszont mutatnék négy olyan képet, amin nekem baromira tetszik. Nem a csaj, hanem ahogy kinéz. És mivel zene kategóriában is futunk, egy elő felvétel erejéig nézzétek meg mit tud a színpadon.

katy perry mtv music awards

katy perry mtv music awards

katy perry mtv music awards

katy perry mtv music awards

Én mondtam, hogy óvatosan a csajjal. Nem valószínű, hogy megvan mind a négy kerek, vagy direkt csinálja ezt az örült showt, mindenesetre egyedi az biztos.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr613140721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vinsanity · http://www.last.fm/user/MightBreak 2008.11.12. 08:39:00

Istennő :D tiszta őrült,és ezért imádnivaló :D
süti beállítások módosítása