2008.11.17. 21:50 teddike

Jött, látott, győzött

Címkék: film box office james bond quantum of solace

Akármennyire is közhely a címben szereplő pár szavacska, James Bond kapcsán sajnos jobb nem jutott eszembe. Nem akarok ismét belemenni a véleményekbe, vagy a film által kirobbantott vitákba, helyette olvassátok el a kritikát, amit írtam korábban.

quantum olga

A filmet Angliába korábban mutatták be, már ott is a legjobb pénteki nyitást hozta, most a hétvégén viszont az amerikai közönségen volt a sor, és ők sem hagyták cserben a filmet. Pénteken minden idők legjobb nyitányát hozta a Bond filmek között. Ez a lendület pedig kitartott egész hétvégén, és ezzel több mint 67M $-t keresett, ami a Bond filmek között a legjobb nyitóhétvégét jelenti.

Még azt is érdemes megjegyezni, ha már összehasonlítás, hogy a Quantum nem csak a Bond filmek között, hanem a legjobb Bourne film, az Ultimatum-nál is jobban nyitott. Az adatok pontosítása után (már nem becsült, hanem valós számokról beszélünk) Bourne-t nem sikerült megverni (Bourne: 69M $ Bond: 67M $). Egy szó mint száz, ha minden így folytatódik, akkor ez lehet az első film James Bond történetében, ami 200M $ felett zárhat. Sok sikert neki. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr883140742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása