2008.11.21. 15:13 teddike

Eli, Dirty, Pushing: Ennyi volt!

Címkék: sorozat pushing daisies dirty sexy money 2008 2009

Egy hét telt el azóta, hogy az évad eddigi legnagyobb veszteségét elszenvedtük (szerintem), most erre a péntekre is jutott egy rossz hír, illetve nem is egy, hanem rögtön három. 

A konkrét hír annyi, hogy az ABC nem rendelt több részt a következő sorozatokból: Pushing Daisies, Dirty, Sexy, Money és Eli Stone! 

pushing dirty eli cancel

Nem szeretnék hosszas káromkodásba átmenni, vagy túlságosan érzelgős lenni a hír hallatán, de annyit mindenképpen megjegyeznék, hogy ezen sorozatok bizonyos százalékban a sztrájk áldozatai lettek. Az első évadban kevés részt kaptunk belőlük, ráadásul a sztrájk után nem is jöttek vissza, hogy szoktassák a nézőket, így ebben az évadban elég nagy bukásoknak lehettünk szemtanúi. Egyik ilyen a mostani szerda este volt, ami megadta a kegyelemdöfést több kedvelt sorozatnak is.

Az Eli Stone nekem kimaradt a mustrából, a PD első évadát a nyáron néztem meg darálva, a második évadra is valami hasonló terveztem, ami persze még tartható, csak ennek függvényében teljesen más szemmel nézem majd. A Dirty, Sexy, Money viszont heti rendszerességgel követett sorozat volt, aminek az elvesztését nagyon sajnálni fogom. Tegyük hozzá gyorsan azt is, hogy az egyik legdrágább sorozatról beszélünk, aminek sokkal jobb eredményeket kellett volna hoznia a biztos megmaradáshoz. 

A hírben tudom nincs benne, hogy konkrétan elkaszálták őket, csak annyi, hogy jelen 13 résznél többet nem kérnek, de a legtöbb sorozat specifikus oldal konkrétan kijelentette, hogy a kettő ugyan azt jelenti jelen esetben. A kaszát/cancelt pedig azért nem erőltetik egyelőre, mert a maradék részeket még le akarják adni, a lehető legtöbb bevétellel, így érthető, hogy tartani akarják annak látszatát, hogy ha jobban teljesít valami a következő hetekben akkor maradni fog (NOT).

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr833140760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása