2008.12.01. 22:13 teddike

November - Box Office

Címkék: film 2008 box office

A november úgy alakult, ahogy azt sokan várták. Belendültek kicsit az emberek, sokkal többen voltak a mozikba, és ez a bevételeken is meglátszott. Nagy rekordok nem születtek, de sokak lepődtek egy két film bevételein. Mivel a hónap során már több bejegyzés is volt a bevételekkel kapcsolatban, így most igazából csak ezeket kell összeszedni. 

A Mikor?Mi? kérdésekre a választ a novemberi bejegyzés fogja megadni. Ezt végig követve először érkezett a Madagaszkár 2, ami (szerintem) nagyon rossz volt. Pingvinek 30 percben. A bevételekről már írtam. A hónap végét nézve jelenleg 159M $ keresett össze. 

A második hétvégén, mint sokan tudjuk csak egy legény volt a gáton, James Bond első hétvégéjéről már írtam. Remek rajtot vett a film, ahogy azt várni lehetett. Viszont mostanra kicsit csökkent az érdeklődés a film iránt. Jelenlegi bevételei 142M $, az összes bevételi eredményeket nézve pedig 482M $. 

A harmadik hétvégén robbantott a Twilight. Első adatokról erre írtam. A hónapot jelenleg 119M $ körül zárja, de még csak a második hétvégéjén van túl. Egyik új kedvencünk, Bolt is ezen a hétvégén került a mozikba, 26M $ első hétvégén, eddig összesen 66M $.

Amiről pedig hosszabban írnék az a mostani hétvége. Először is jött a Four Christmases, csak a hétvéget nézve 31M $, öt nap alatt pedig 46,7M $ sikerült összeszednie, és ezzel nyerte ezt a hétvégét. Szokásos ünnepes filmhez hasonlóan még sok napig nagy bevételek várnak esetleg rá, mindenesetre a kezdet elég meggyőző. Majd december közepén mi is nézhetjük. A premierek közül az Australia 14,8M $ (20M $), a Transporter 3 pedig 12,3M $ (18,5M $) sikerült összeszednie. Ezek közül az Australia bevételei nem valami jók, mondhatni elég nagy bukta a film, de ezt majd a jövő eldönti.

Mint ebből a rövidke kis bejegyzésből is kiderül, ismét jól jártak a novemberi filmek. A december várhatóan gyengébb lesz, január elején találkozunk.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr333140794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása