2008.12.11. 10:06 teddike

Moziajánló: 50. hét

Címkék: film 2008 moziajanlo

A heti néznivaló, érdemes böngészni (nem teljes a lista):

Hazai bemutató (december 12.):

  1. The Day the Earth Stood Still (Amikor megállt a Föld) (sci-fi, thriller) : Keanu Reeves visszatért, hogy milyen szerepben és egyáltalán minek, az majd holnap kiderül. Egyelőre nem sok jót lehet olvasni a filmről. Holnap eldönthetjük mi is, hogy megérte egyáltalán egy keveset is várni a filmre. Hozzánk is az amerikai bemutató hetén érkezik a film.
  2. Good (Good): Viggo Mortensen főszereplésével, aki egy hete nálunk járt, hogy népszerűsítse a filmet. Idén láttunk már jó filmet tőle, ezt is érdemes bepróbálni. Mondjuk eddig semmit nem hallottam róla.
  3. Pride & Glory (A zsaruk becsülete) (dráma): Trailer alapján egészen jónak tűnik a film. Edward Norton és Colin Farell talán elég jó nevek ahhoz, hogy egy jó filmet kapjunk, viszont az eddigi kritikák, és a bevételek (amerikai) eddig nem túl jók.

Amerikai bemutató (december 13.):

  1. Delgo (animáció): Keanu Reeves új filmje mellett talán még erre fognak páran beülni. Ismert színészek adják ismét hangjukat, egyszer majd biztos láthatjuk mi is.
  2. Che (történelmi dráma): Benicio Del Toro alakításában jön a híres vagy hírhedt(?) vezér története. Mindenképpen nézős. Limitált bemutatóval.
  3. Gran Torino (dráma): Clint Eastwood új filmje. Többet nem kell mondani róla, felírjuk a nézős filmek listájára.
  4. The Reader (dráma): Kate Winslet és Ralp Fiennes főszereplésével. Érdemes figyelni a filmre, eddig csak jó dolgokat lehetett hallani (olvasni) róla.

Még javában lehetne sorolni a bemutatókat, hiszen a kis költségvetésű (vagy) limitált bemutatóval rendelkező filmek most futnak még be, főleg az Oscar miatt még pár moziban műsorra tűzik őket.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr933140820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása