2008.12.16. 14:17 teddike

Big Bang High Five

Címkék: sorozat how i met your mother the big bang theory 2008 2009 worst week

Idén utoljára, ma reggel kaphattunk egy nagy csomagot, amiben kedvenc szitkomjaink voltak. Lassan telik az idő, sokszor azt gondoltam, de be kellett látnom, hogy több sorozat is már az évad felénél jár, és eljutottunk oda kis, hogy kellenek a szünetek, hogy kicsit behozzuk magunkat. Idén mindegyik rész után kaptatok egy keveset ezen három sorozatból, és végig úgy voltam vele, hogy a Big Bang Theory nyerte szinte mindig az összehasonlítást. Azon tudtam mindig a legtöbbet röhögni, na meg a legjobb poénok is abban voltak. 

how i met your mother season 4

Nem volt ez másképp az utolsó adagban sem. Pedig a Worst Week sem kezdett rosszul most. Újra a nagy házban volt mindenki, jöttek vendégszereplők is, kicsit megváltoztatták az eddig megszokott arcokat. Maradt a család és bejött egy teljesen más irány. Ami jó is volt meg nem is. Valahogy ismét azt éreztem, hogy hiába vannak jó poénok, fizikai és nem fizikai, nem ül az egész. Lóg minden a levegőbe, és nem értem, hogy mit is akarnak vele. 

Az egész sorozatra jellemző egyébként ez a bizonytalanság. Vannak nagyon jól elkapott pillanatok, de sokszor nem tudnak mit kezdeni a helyzetekkel az írók, vagy maguk a szereplők sem. Sam és Dick kivételével a többiek nem igazán alkalmasak a szerepre. És ami a legrosszabb pont Sam felesége lóg ki legjobban a sorból, akire olykor nagy teher hárulna, meg rajta csattanna egy két poén, de sajnos nem úgy jön ki belőle, ahogy azt az ember szeretné. Én így zárásként azt mondom, hogy 5/10. 

A másik hullámvasút a How I Met Your Mother. Olykor tényleg reménytelenül gyenge egy rész, vagy nagyon sok a közepes poén, amiből mindig, és tényleg mindig csak Barney képes kirángatni a bandát. Az a baj egyébként, hogy ez a mostani rész is pont ilyen volt. Itt is erősítettek kicsit, jött egy vendég, Ted tesója, és Barney szinte mindegyik poénja erre épült. Csak azt sajnálom, hogy egy rövid videó formájában már korábban előttem az egyik legjobb részt. Ha jobban belegondolok, nem is nagyon jut eszembe olyan jelenet az idei évadból, ami nem Barney körül lett volna. 

the big bang theory season 2

A többiek csak asszisztálnak az egészhez. Ted csak akkor tud értelmes poénokat tolni, ha van valami nő körülette, és szerencsétlenségével meg tudja nevettetni az embert. Marshall kilábalt a korábbi csöves szerepből, de Robin mellett elég hülyén mutatott most. Tudom hülyeség, de valami olyan rajzfilm jutott eszembe, még sokkal korábbról, amikor történtek a szar dolgok, aztán jött a szuperhős, aki megint megmentette a világot. Na ez Barney a HIMYM számára. Mindig hozza azt, ami miatt nem akarja az ember lerakni a sorozatot. Részemről a mostani adag 6/10. 

El is érkeztünk oda, ahol elkezdtem az egész bejegyzést. A Big Bang tényleg a keddi napom egyik fénypontja. Elég hülyén hangzik lehet így a dolog, de sosem tudok úgy felállni utána, hogy ne mosolyognék. A héten kicsit nehezen indult be a poéngyártás, itt is erősítettek a végére, jött egy vendégszereplő, akinek nevét itt sem árulom el, érdemes megnézni. De az utolsó pár perc alatt megint leestem a székről. Így kell elköszönni, megvolt minden, ami miatt ez a sorozat nagyon jó. Remek hangulat és jól eltalált karakterek vannak itt, már most nagyon várom a folytatást. Terjedelemben legkevesebbet kapó TBBT ismét kitett magáért, 8/10. High Five!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr63140831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása