2008.12.29. 16:21 teddike

Watchmen

Címkék: film 2009 watchmen

Watchmen-para! Ez lett volna a helyes(ebb) cím. A helyzet a filmmel kapcsolatban fokozódik, de nem a legjobb értelemben. Nem tudom mennyire emlékeztek arra a nagyon rossz hírre, hogy lett a megfilmesítési jogok miatt egy per, aminek nem biztos, hogy jó vége lesz. A korábbi hír erre olvasható.

A jelenlegi helyzet az, hogy karácsonyi ajándék formájában azt mondta az ügyben a bíró, hogy a jogok a FOX-ot illetik, a WB meg bekaphatja. Ezt én tettem hozzá, de most hatalmas para is lehet az egészből. A nagy felhajtás miatt, vagy nem tudom miért, de valahol a FOX is érthető, hogy szeretnének belőle szeletet vagy az egész tortát megkapni. Viszont így a rajongókkal nagyon ki fognak baszni (persze ez csak egy lehetőség). 

A helyzet az, hogy ha a WB fellebbezne az ügyben, vagy nem tudnak megegyezni, akkor valószínűleg a bemutató csúszni fog. Kezeket fel, aki a hír hallatán nem káromkodott egy jó ízeset!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr763140852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása