2009.01.20. 10:12 teddike

A Feleségek is Ünnepeltek (5x13)

Címkék: sorozat desperate housewives 2008 2009

Ez egy ilyen év lesz, nemsokára House 100. rész, vasárnap este pedig a Született Feleségek tudták le ezt a fontosnak mondható mérföldkövet. Egy olyan résszel tették ezt, ami az évad (talán a sorozat) legrosszabb nézettségét hozta (13M ; 18-49: 4,6/10). Ezeken a számokon nagyon nem lehet szépíteni, viszont érthető volt ez a nagy visszaesés, vagy tényleg ennyire rossz volt ez a rész? 

desperate housewives season 5 100

Ezek pusztán költői kérdések, de ha válaszolnom kellene, akkor egyértelmű igen lenne a válaszom. Ez tényleg egy rossz rész volt, lehetne persze a másik oldalról is nézni a dolgokat, de ennyire nem vagyok Feleségek rajongó. Egy tipikus töltelék volt az egész, semerre sem haladtunk, csak több évvel visszamentünk a múltba, és megismertünk egy embert, aki mindannyiuk életére hatással volt. Értem én, kellenek az ilyenek is, de nem a 100. résznek, vagy nem akkor, amikor már benne vagyunk a történetbe. Részemről ez 5/10, innen csak felfele vezethet az út.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr583140894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása