2009.01.22. 11:44 teddike

Lie To Me

Címkék: sorozat 2008 2009 lie to me

Második körben indulnak az új sorozatok, ezek közül egyik legjobban várt a Lie To Me lehet, amely eléggé High Concept-nek tűnik. Ez nem feltétlenül jelent jót a sorozatnak, hiszen ha jól emlékszünk egy hasonlótól idén már búcsuzni kellett, a lehetőség mégis megvan arra, hogy valami olyat lássunk, ami akár egész évadra maradni fog.

A sorozat tegnap este indult (január 21), és pont a Lost ellen kellene bizonyítson. A főszereplője egy B kategóriás színész, Tim Roth, és talán így könnyebb kitalálni, hogy a már elkaszált My Own Worst Enemy-vel hasonlítottam össze, még akkor is ha a téma nagyon eltér attól.

Sztori, amit eddig sikerült kideríteni: a cél a hazugságok felismerése. Tim Roth pedig annak a cégnek a vezetője, akik ezzel foglalkoznak, persze teljesen tudományos módon, és ezáltal segítenek nagyon sok ügy megoldásaban. Ezt majd azért pontosítani fogom, ha sikerül megnézni majd egy részt. Addig is nem sok minden marad hátra, mint a Lost után, levezetésképpen belenézni ebbe a sorozatba is, aztán ha tetszik, adni esélyt a további részeknek is. (Plussz infó, hogy a pilot már korábban kikerült, így az első részről már nyugodtan lehetett korábban is véleményt mondani.)

lie to me
  

lie to me lie to me lie to me lie to me
Természetesen ha valaki már látta, vagy lenne véleménye a sorozattal kapcsolatban, az tegye meg nyugodtan, akár spoileresen is, csak azt jelölje, ha lehetséges.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr73140903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Richárd 2009.07.16. 15:16:03

"A főszereplője egy B kategóriás színész, Tim Roth" Bár a Burton-féle Majmok Bolygójában nem remekelt éppen (talán mert nem tudott), mégis ő vitte a hátán a filmet, Mark Wahlberg ellenében. Dehogy "B"-kategóriás... Pf.:D Négy szoba, Kutyaszorítóban, Ponyvaregény. Bár mind Tarantino film, de mondd csak nyugodtan, hogy ő "B" filmeket csinál... Hasonlítsd csak össze a Négy szobát és a Kutyaszorítóbant - milyen gazdag a színészi repertoárja. Egy "B"-s színész nem tud színészkedni, Tim Roth tud. Szerintem.

Ismeretlen_37501 2009.07.16. 22:27:39

Richárd teljesen igazad van.
süti beállítások módosítása