2009.01.22. 14:44 teddike

Moziajánló: 4. Hét

Címkék: film 2009 moziajanlo

Ezek jönnek a héten (a lista nem teljes):

Hazai bemutató (január 22):

  1. Halálos közellenség 2: Aki látta az első részt, annak mindenképpen kötelező. Ennél többet nem is érdemes írni erről, aki tudja miről van szó, biztos követi tovább a filmet.
  2. A szabadság útjai (Revolutionary Road): Kate Winslet és Leonardo DiCaprio új mozija megérkezett hozzánk is. Mindenképpen nézős.
  3. Underworld: A vérfarkasok lázadása (Underworld: Rise of the Lycans): Megváltoztatott szereplőkkel jön a folytatás. Van aki elmegy moziba megnézni?
  4. Sukiyaki Western Django: Erről csak annyit, hogy végre nálunk is.

Amerikai bemutató (január 23):

  1. The Dark Knight: Mivel kezdeném, ha nem ezzel? Nagyon kevés moziban, de visszatér a Sötét Lovag, hogy újabb rajongókat szerezzen, az Oscar előtt kapjon még egy kis fényt, na meg sikerüljön neki még egy határt átlépni bevételek szempontjából.
  2. Inkheart: Családi kaland fantasy. Brendan Fraser leragadt ezeknél a filmeknél.
  3. Underworld: Rise of the Lycans: A héten a legtöbb moziban bemutatkozó film. A bevételekre nagyon kíváncsi vagyok.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr763140904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása